ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: To Game of Thrones στο πλευρό των προσφύγων (pics)

Μυτιλήνη: To Game of Thrones στο πλευρό των προσφύγων (pics)

Στο πλευρό των προσφύγων στη Λέσβο βρέθηκαν σήμερα, 29 Ιουνίου 2016 οι πρωταγωνιστές του «Game of Thrones», μετά από σχετική πρόσκληση της οργάνωσης International Rescue Committee.

Όπως αναφέρει το emprosnet, ορισμένοι από τους ήρωες της σειράς επισκέφτηκαν τον καταυλισμό Καρά Τεπέ, συνομίλησαν με τους πρόσφυγες και «έσπειραν» χαμόγελα στα παιδιά.

Από το Μάρτιο, οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν καλέσει τους θαυμαστές τους να στηρίξουν τους χιλιάδες κατατρεγμένους πρόσφυγες που έχουν φτάσει στην Ευρώπη το τελευταίο διάστημα.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές που εντοπίστηκαν από τον φακό της τοπικής ιστοσελίδας είναι η Maisie Williams (Άρια Στάρκ), ο Λίαμ Κάνινγκχαμ (Sir Davos) αλλά και η Λένα Χίντεϊ (Σέρσεϊ Λάννινστερ)

Οι δημοφιλείς ηθοποιοί συναντήθηκαν για λίγη ώρα και με τον δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό, ο οποίος τους προσκάλεσε να επισκεφτούν και να φωτογραφηθούν στο Κάστρο της Μυτιλήνης.

«Είμαστε εδώ για να πούμε σε όλο τον κόσμο πως η Λέσβος είναι ένα πανέμορφο νησί και ασφαλές και να απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους να έρθουν να το επισκεφτούν. Και ειδικά εκείνοι που δίστασαν να το κάνουν φέτος, ακυρώνοντας τις κρατήσεις τους» φέρεται να είπαν στον δήμαρχο, οι ηθοποιοί της σειράς.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery

Πηγή φωτογραφιών: emprosnet.gr

Σχετικές ειδήσεις