ΕΛΛΑΔΑ

Ποια πιστεύεις πως είναι η πιο ευχάριστη έκπληξη του καλοκαιριού;

Ποια πιστεύεις πως είναι η πιο ευχάριστη έκπληξη του καλοκαιριού;

Μέχρι που θα έφτανες για να κάνεις έκπληξη σε κάποιον;

Ένα ερωτευμένο κορίτσι καταστρώνει το πιο έξυπνο σχέδιο για να φτάσει στον αγαπημένο της! Μιλάει μαζί του διαρκώς στο κινητό με βιντεοκλήσεις, κλείνεται στα ψυγεία του πλοίου και φοράει μπουφάν μέσα στη ζέστη για να μην την υποψιαστεί! Ξαφνικά, με μαγικό τρόπο μεταφέρεται από την οθόνη του κινητού…δίπλα του!


Κάνε όσες εκπλήξεις θέλεις και μίλα με τους φίλους σου σε όποιο νησί και αν βρεθείς γιατί τώρα, έχεις καλύτερο σήμα και ακόμα πιο γρήγορο ίντερνετ σε περισσότερα σημεία από ποτέ. Αυτό το καλοκαίρι, η Vodafone κάνει το δίκτυό της ακόμα πιο δυνατό και σου προσφέρει διπλάσια κάλυψη 4G/4G+ και διπλάσιες ταχύτητες Mobile Internet για να σερφάρεις ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες παραλίες του Αιγαίου και του Ιονίου! Τι περιμένεις;


Και αν τύχει να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε θέμα με τη βελτίωση του δικτύου , υπάρχει η εγγύηση δικτύου της Vodafone που θα σε αποζημιώσει με 300ΜΒ ή/και 60 λεπτά χρόνο ομιλίας προς όλους!


Δες την πιο ευχάριστη έκπληξη του καλοκαιριού και βάλε φαντασία για κάτι αντίστοιχο. Τα πάντα μπορείς να πετύχεις, αρκεί να το θες!