ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία Αίγινα: Συμπληρωματικές διώξεις και άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητά ο Κούγιας (vid)

Τραγωδία Αίγινα: Συμπληρωματικές διώξεις και άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητά ο Κούγιας (vid)

Στα δικαστήρια Πειραιά βρέθηκε λίγο πριν τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια του 44χρονου Θεοδόσιου Κατιφέ και της 5χρονης κόρης του, Σεβαστής, που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία της Αίγινας.

Ο γνωστός ποινικολόγος εκπροσωπεί επίσης και τέσσερις από τους τραυματίες, την Αλεξάνδρα Αρκουζή, 37 ετών, τον Αναστάσιο Αναστασίου, 42 ετών, τον Ιωάννη Αναστασίου 10 ετών και την Αναστασία Αναστασίου, 7 ετών.

Ο γνωστός ποινικολόγος εμφανίστηκε ενώπιον της Ε' Τακτικής Ανακρίτριας Πειραιά, δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής υπέρ της οικογένειας των θανόντων και αυτοπροσώπως για τους τραυματισθέντες, ενώ έλαβε και αντίγραφα της δικογραφίας.

Στα δικαστήρια Πειραιά βρέθηκαν μαζί με τον Αλέξη Κούγια, η μητέρα της 5χρονης Σεβαστής, η θεία της και ο νονός της αλλά και οι δύο γιοί του καπετάνιου της λάντζας που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα της Αίγινας καθώς και οι τέσσερις διασωθέντες που επέβαιναν στο καΐκι την 16η Αυγούστου.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο κ. Κούγιας υπογράμμισε πως έχει ζητήσει να ασκηθούν συμπληρωματικές διώξεις αλλά και να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των επιβαινόντων στο σκάφος και να κληθούν να καταθέσουν.

Παράλληλα άφησε αιχμές κατά του Λιμεναρχείου Αίγινας που δεν προχώρησε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.

Ο ποινικολόγος ζήτησε επίσης και την προσωρινή κράτηση του 77χρονου φερόμενου δράστη.

Δείτε τi δήλωσε κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια Πειραιά o Αλέξης Κούγιας:

Σχετικές ειδήσεις