ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του ομαδικού βιασμού 16χρονου από ανήλικους

Μυτιλήνη: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του ομαδικού βιασμού 16χρονου από ανήλικους

Το θύμα, ένας δεκαεξάχρονος Πακιστανός πρόσφυγας, πέρασε στιγμές φρίκης στα χέρια τεσσάρων ομοεθνών του.

Και μόνο η είδηση του βιασμού ενός ανήλικου παιδιού από άλλους ανήλικους προκαλεί σοκ.

Στην περίπτωση δε του περιστατικού που έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή (23/09) στο hot spot της Μόριας, οι λεπτομέρειες του εγκλήματος, φέρνουν ανατριχίλα.

Ο ομαδικός βιασμός έλαβε χώρα στο χώρο που κρατούνται οι ανήλικοι και ασυνόδευτοι πρόσφυγες, στο hot spot, από τέσσερις 17χρονους ομοεθνείς του θύματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μυτιλήνης, σε βάρος των τεσσάρων 17χρονων, οι οποίοι παραπέμφθηκαν σήμερα Τετάρτη (28/09) και απολογούνται στον ανακριτή, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκου.

Οι τέσσερις, σύμφωνα με την Αστυνομία, χρησιμοποίησαν βία κατά του 16χρονου, τον οποίο απειλούσαν με σιδερένιους λοστούς, ενώ επιπλέον κατέγραψαν με τα κινητά τηλέφωνά τους τις πράξεις τους. Μάλιστα, τα τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποίησαν, κατασχέθηκαν και αποτελούν στοιχεία της δικογραφίας μια και αποδεικνύουν την αποτρόπαια πράξη τους.

Ο 16χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή, παρουσία παιδοψυχολόγου. Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων όλοι οι δικηγόροι που ορίστηκαν αυτεπάγγελτα ως υπερασπιστές των τεσσάρων, παραιτήθηκαν αμέσως μόλις διάβασαν τη σχηματισθείσα δικογραφία.

Σχετικές ειδήσεις