ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Χαροπαλεύει η γυναίκα την οποία πυροβόλησε ο σύζυγός της στη μέση του δρόμου

Χανιά: Χαροπαλεύει η γυναίκα την οποία πυροβόλησε ο σύζυγός της στη μέση του δρόμου

«Μάχη» για να ξεπεράσει τον βαρύτατο τραυματισμό της, δίνει η 62χρονη γυναίκα την οποία κυνήγησε το πρωί της Δευτέρας ο σύζυγός της στο κέντρο των Χανίων και την πυροβόλησε μπροστά στους περαστικούς.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται η άτυχη γυναίκα, η οποία έχει διαμπερές τραύμα στο θώρακα και δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο καθώς ναι μεν η κατάστασή της έχει σταθεροποιηθεί, παραμένει όμως κρίσιμη, σύμφωνα με το Flashnews.gr.

Το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε χθες το πρωί, όταν ο 73χρονος άρχισε να κυνηγάει τη σύζυγό του στο κέντρο των Χανίων. Η γυναίκα μπήκε σε ένα κατάστημα προκειμένου να ξεφύγει όμως ο άντρας την ακολούθησε και την πυροβόλησε.

Τον δράστη ακινητοποίησε ο καταστηματάρχης, για να τον συλλάβει η Αστυνομία που έφτασε στο σημείο, ενώ η 62χρονη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, αφορμή για το περιστατικό ήταν οι περιουσιακές διαφορές που είχε το ζευγάρι το οποίο βρισκόταν σε διάσταση. Οι διαφορές είχαν να κάνουν με ενοικιαζόμενα δωμάτια που διαχειρίζονταν.

Εν τω μεταξύ, το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε σήμερα το πρωί ο 73χρονος, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σχετικές ειδήσεις