ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο στη Λ. Συγγρού με έξι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στη Λ. Συγγρού με έξι τραυματίες

Τροχαίο με έξι τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης (14/12/2016) στη Λ. Συγγρού.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξι άνθρωποι, οι τέσσερις εκ των οποίων σοβαρά, τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη στη Λεωφόρο Συγγρού στην άνοδο, στο ύψος του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Φιξ).

Στη σύγκρουση εμπλέκονται δύο αυτοκίνητα, οι επιβαίνοντες των οποίων τραυματίστηκαν και έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία.

troxaio sygrou

Με βάση το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες,τραυματίστηκε και ένας πεζός που βρισκόταν στο σημείο.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης μάλιστα, το ένα αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Μετά το συμβάν επικράτησε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Λίγο μετά τις 9:30 δόθηκε στην κυκλοφορία το ρεύμα της ανόδου προς Αθήνα, που είχε κλείσει.

Πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ αναφέρουν ο οδηγός του ενός οχήματος επεχείρησε να κάνει αναστροφή στο σημείο με αποτέλεσμα να γίνει η σύγκρουση.

Το τροχαίο συνέβη σε λιγότερο από 24 ώρες από το χθεσινό (13/12) περιστατικό με λεωφορείο στον Πειραιά, το οποίο σε «τρελή πορεία» χτύπησε έναν άτυχο ηλικιωμένο, τον οποίο τραυμάτισε σοβαρά -υπέστη ακρωτηριασμό και στα δύο πόδια και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΚΑΤ- ενώ προκάλεσε ζημιές σε τουλάχιστον 20 αυτοκίνητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε το όχημα καθώς μπροστά του είχε προκληθεί τροχαίο στο οποίο είχαν εμπλακεί δύο ΙΧ αυτοκίνητα.

Τράβηξε το χειρόφρενο και κατέβηκε από το λεωφορείο προκειμένου να δει πως θα μπορέσει να συνεχίσει το δρομολόγιό του. Όμως, όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το χειρόφρενο «λύθηκε» και το λεωφορείο άρχισε να κινείται αναπτύσσοντας ταχύτητα, στην οδό Φωτίου Κορυτσάς και Ασκληπιού παρασέρνοντας στο πέρασμά του ό,τι έβρισκε.

Δείτε στο gallery του newsbomb.gr τις φωτογραφίες από το τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού

Σχετικές ειδήσεις