ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Έκθεση - σοκ μαθήτριας: «Με βίαζε ο νονός μου»

Λάρισα: Έκθεση - σοκ μαθήτριας: «Με βίαζε ο νονός μου»

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει η έκθεση μαθήτριας από τη Λάρισα, στην οποία έγραψε πως έχει πέσει θύμα βιασμού από το νονό της.

Από στενοί φίλοι και κουμπάροι έχουν μετατραπεί σε… εχθροί. Ο λόγος για δύο οικογένειες από τη Λάρισα, οι οποίες αλληλοκατηγορούνται σε μία υπόθεση που βρίσκεται ήδη στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ήταν 2011, όταν το ένα ζευγάρι το οποίο έχει δύο κόρες, εργάζονταν στην επιχείρηση που είχε ο κουμπάρος τους, ο οποίος ήταν ο νονός του ενός παιδιού τους.

Ο νονός κατήγγειλε πως το επίμαχο διάστημα διαπιστώθηκε ότι η μητέρα της ανήλικης και κουμπάρα του, είχε κλέψει την επιχείρηση. Ο ίδιος, σύμφωνα με το onlarissa.gr, φρόντισε να την απομακρύνει διακριτικά από την εργασία. Όπως φαίνεται αυτή η ενέργεια έφερε κόντρα μεταξύ των δύο οικογενειών.

Τρία χρόνια αργότερα η μικρή κόρη σε μία έκθεση ιδεών στο σχολείο της, έγραψε πως είχε πέσει θύμα βιασμού από το νονό της. Μάλιστα, όταν ο δάσκαλος διάβασε την έκθεση εξεπλάγη από το περιεχόμενό της και αμέσως ενημέρωσε τον εισαγγελέα, ενώ αυτός με τη σειρά του διέταξε προανάκριση.

Ο νονός απάντησε με μηνύσεις και αγωγές ύψους 500.000 ευρώ, για συκοφαντική δυσφήμιση, εκβιασμό και απόπειρα απάτης. Οσον αφορά την δικαστική οδό, έχει περατωθεί η κύρια ανάκριση και ο νονός κρίθηκε μη προφυλακιστέος.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του νονού τονίζει πως σύντομα θα υπάρξει εξέλιξη- βόμβα από μαρτυρία προσώπου που έχει ρόλο κλειδί και θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση.

Σχετικές ειδήσεις