ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ! Πέντε τα θύματα του τροχαίου στη Θήβα;

ΣΟΚ! Πέντε τα θύματα του τροχαίου στη Θήβα;

Ανείπωτη θλίψη, αναπάντητα ερωτήματα και μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία - Τι υποστηρίζει ο αδερφός του τραγικού πατέρα

Ασύλληπτη τραγωδία - Έγκυος φέρεται να ήταν η άτυχη μητέρα - Τι υποστηρίζει ο αδερφός του τραγικού πατέρα

Συγκλονίζουν το πανελλήνιο τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το φρικτό τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας ανήμερα τις Απόκριες.

Μια 33χρονη μητέρα με το τριών ετών παιδί της βρίσκουν ακαριαίο θάνατο, όταν μία Porsche, που κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μπήκε στο πάρκινγκ όπου βρισκόταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο της, το χτύπησε με σφοδρότητα παρασέρνοντάς τους στο θάνατο.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου βρίσκουν και αυτοί ακαριαίο θάνατο.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της γυναίκας που είχε αφήσει την οικογένειά του στο αυτοκίνητο για να πάει στην τουαλέτα.

Ο χειρότερος εφιάλτης του είχε γίνει πραγματικότητα και εξελισσόταν μπροστά στα μάτια του.

Η οικογενειακή τραγωδία δεν τελειώνει όμως εδώ... Ο πρόεδρος της κοινότητας Αντίγονο Φλωρίνης, τόπος καταγωγής του συζύγου της, κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης, ανέφερε πως η 33χρονη Αντιγόνη, ήταν έγκυος τεσσάρων μηνών στο δεύτερο παιδί της.

Δείτε ΕΔΩ το συγκλονιστικό βίντεο

Η πληροφορία αυτή ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από τον αδερφό του άτυχου συζύγου και πατέρα, ο οποίος είπε στο «Πρώτο Θέμα» πως δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο. «Δεν μας είχε πει κάτι ο αδερφός μου. Αν αυτό αποδειχθεί στην πορεία σίγουρα θα μας γονατίσει. Αλλά και δεν μπορώ να τον ρωτήσω κάτι τέτοιο τώρα αυτή τη στιγμή».

Ο τραγικός πατέρας είναι συγκλονισμένος καθώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχασε τα πάντα...

Δείτε το βίντεο από το δελτίο εδήσεων του Alpha:

Φωτογραφίες σοκ από το πολύνεκρο τροχαίο στην ΕΟ Αθηνών – Λαμίας: Βομβαρδισμένο τοπίο το πάρκινγκ

Σοκαρισμένος ο πατέρας φώναζε: «Πού είναι η γυναίκα μου, πού είναι το παιδί μου»

Συγκλονισμένος, με ένα βλέμμα χαμένο και κρατώντας το κεφάλι του ο τραγικός πατέρας που έχασε τη σύζυγο και το 3 ετών παιδάκι του στο ανατριχιαστικό τροχαίο στη Θήβα, δεν μπορεί να πιστέψει πώς οι ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του κατέληξαν σε τραγωδία.

Δευτερόλεπτα μετά τη μοιραία σύγκρουση, ο άτυχος άνδρας που σταμάτησε στο πάρκινγκ για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, βγαίνει τρέχοντας και αντικρίζει το χειρότερο εφιάλτη του.

«Πού είναι η γυναίκα μου, πού είναι το παιδί μου», φωνάζει σοκαρισμένος.

Συγκλονίζει η αδελφή της 33χρονης

Συγκλονισμένη είναι η πόλη της Πτολεμαΐδας από τον τραγικό θάνατο της 33χρονης Αποστολίας και του τρίχρονου γιου της στο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Η κηδεία της άτυχης 33χρονης και του τρίχρονου γιου της θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το μέρος που θα πραγματοποιηθεί καθώς ο τραγικός σύζυγος και πατέρας και σύζυγος κατάγεται από το Αντίγονο Φλωρίνης ενώ η άτυχη 33χρονη από την Πτολεμαΐδα.

Το συγκλονιστικό μήνυμα της αδερφής της 33χρονης

Με ανάρτησή της στο Facebook η αδερφή της 33χρονης μητέρας αποχαιρετά την άτυχη Αποστολία καιν τον τρίχρονο ανιψιό της. Το μήνυμά της δεν συγκινεί απλά: «Δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω… ακόμη σας περιμένω. σκοτώθηκα μαζί με εσάς. αδερφούλα μου έλα και πάρε μου όλα τα ρούχα. Αλέν Ντελόν μου η Μπριζί του σε περιμένει αγγελούδι μου. Ο Θεός σας ήθελε μαζί του. Καλό παράδεισο αγάπες μου…».

ADERFI

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για τα αδικοχαμένα θύματα στην ΕΟ Αθηνών - Λαμίας: Τα πρόσωπα της τραγωδίας

Ποιος φταίει για το φρικτό τροχαίο στη Θήβα;

Σχετικές ειδήσεις