ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Πόρσε: Τι έφταιξε για την τραγωδία στη Θήβα; Όλα τα σενάρια (vid)

Τροχαίο Πόρσε: Τι έφταιξε για την τραγωδία στη Θήβα; Όλα τα σενάρια (vid)

Όσο περνούν οι ώρες, ολοένα και περισσότερα στοιχεία αλλά και τραγικές ανθρώπινες ιστορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το φρικτό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας.

H Porsche στην οποία επέβαινε ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο μάρκας Honda, στο οποίο επέβαιναν μία 33χρονη μητέρα και το μόλις 3 ετών παιδάκι της.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει την τρελή πορεία του αυτοκινήτου και τη σφοδρή σύγκρουση στο πάρκινγκ, είναι συγκλονιστικό!

Δείτε ΕΔΩ το συγκλονιστικό βίντεο

Από χθες όλη η Ελλάδα γέμισε πάλι από «ειδικούς» που αναλύουν το τραγικό δυστύχημα. Το τι ακούγεται είναι ασύλληπτο... Οι περισσότεροι έσπευσαν αμέσως να αποδώσουν κατηγορίες. Από το ότι φταίει το «αυτοκίνητο - σκοτώστρα», μέχρι ότι φταίνε οι πλούσιοι και τα «κακομαθημένα» παιδιά τους.

Τι έγινε όμως στην πραγματικότητα; Πώς το μοιραίο όχημα που οδηγούσε ο 24χρονος μπήκε στο πάρκινγκ και θέρισε το όχημα στο οποίο βρισκόταν η μητέρα και το παιδί; Το συγκεκριμένο σημείο της εθνικής οδού είναι μια τεράστια ευθεία περίπου 10 χιλιομέτρων. Πώς του έφυγε λοιπόν; Έπαθε λάστιχο ενώ είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα; Ευθύνονται τα ελαστικά; Μήπως ο οδηγός δεν ήταν νηφάλιος; Μήπως πήγε να σηκώσει το κινητό και έχασε τον έλεγχο; Μήπως «τελίκιασε» το κοντέρ στην ευθεία και πήγε να το φωτογραφήσει με το κινητό; Μπορεί και τίποτα από όλα αυτά. Πιθανότατα δεν θα μάθουμε ποτέ τι συνέβη.

Σχετικές ειδήσεις