ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε που να πάτε σήμερα Κυριακή για μπάνιο

Δείτε που να πάτε σήμερα Κυριακή για μπάνιο

Με γαλάζιες σημαίες ή χωρίς, για πιτσιρίκια ή για νεαροπαρέες, με φασαρία ή πιο χαλαρές, βουτάμε στις καλύτερες οργανωμένες παραλίες της Αττικής.

Δείτε μερικές κοντινές αποδράσεις...για να απολαύστε την θάλλασα και τον ήλιο

Καράβι

Σταθερά τιμημένη με Γαλάζια Σημαία, η παραλία του Σχοινιά προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών πέρα από τις παραδοσιακές βουτιές (beach bar, water sports, γήπεδο beach volley, φαγητό, σνακ, cocktails), γεγονός που την κατατάσσει στις πλέον νεανικές – και... αρκετά θορυβώδες – αττικές παραλίες. Η είσοδος στο Καράβι είναι δωρεάν

Yabanaki

Σταθερή αξία στις πλήρως οργανωμένες παραλίες, η παραλία στο Yabanaki της Βάρκιζας φημίζεται όχι τόσο για τα νερά της, τα οποία είναι απλά ικανοποιητικά, όσο για την ποικιλία των παρεχόμενων υπηρεσιών: τρία διαφορετικά beach bars που σερβίρουν δροσιστικά cocktails, επιλογές για water sports, τρία εστιατόρια και παιδικό πάρκο. Η είσοδος τις καθημερινές κοστίζει 5€, τα Σαββατοκύριακα 6€, ενώ οι ξαπλώστρες με ομπρέλα είναι δωρεάν τις καθημερινές και 10€ τα Σαββατοκύριακα.

Αστέρας Βουλιαγμένης

Κοσμοπολίτικη και χλιδάτη, η πλαζ του Αστέρα στη Βουλιαγμένη συγκεντρώνει πλήθος κόσμου των νοτίων – και όχι μόνο – προαστίων. Δράση στο νερό και στην άμμο, water sports, μαθήματα yoga και pilates από το Holmes Place που λειτουργεί εδώ, τουρνουά βόλεϊ και beach games

Eden Beach

Η οργανωμένη παραλία του ξενοδοχείου Eden στη Σαρωνίδα έχει γαλαζοπράσινα νερά, χρυσαφένια άμμο και πλούσιες παροχές όπως ξαπλώστρες, ομπρέλες, water sports ντους, αποδυτήρια, ναυαγοσώστη και beach bar.

South Coast, Α’ Πλαζ Βούλας

Μία σούπερ οργανωμένη παραλία, χωρισμένη στα δύο για να εξυπηρετεί τόσο τις ανάγκες των οικογενειών όσο και τα party animals που θέλουν να χορέψουν στο S Beach και το Beachouse, τα δύο εντυπωσιακά beach bars του. Το θαλάσσιο πάρκο που έχει στηθεί στην αριστερή πλευρά της παραλίας, και υπόσχεται να ενθουσιάσει τα πιτσιρίκια σας με τις τσουλήθρες, το τραμπολίνο, τα kayak, τα sea scooters, τον καταπέλτη και τις εγκαταστάσεις για αναρρίχηση.

Σχετικές ειδήσεις