ΕΛΛΑΔΑ

Μάριος Παπαγεωργίου: Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του άτυχου 26χρονου (video)

Μάριος Παπαγεωργίου: Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του άτυχου 26χρονου (video)

Η υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία όσο λίγες

Τα ίχνη του άτυχου Μάριου χάθηκαν στις 9 Αυγούστου του 2012 από το Παλαιό Φάληρο.

Ο Μάριος είχε φύγει με το αυτοκίνητο του από το σπίτι που έμενε με τη μητέρα του χωρίς τίποτα να προμηνύει την τραγική εξέλιξη της υπόθεσης. Η γυναίκα την επόμενη μέρα είχε δεχθεί τηλεφώνημα από αγνώστους που της είχαν ζητήσει λύτρα 620.000 ευρώ για να απελευθερώσουν το παιδί της. Όμως, έπειτα από συμβουλή του 73χρονου οικογενειακού τους φίλου -που καταδικάστηκε σε ισόβια αφού οργάνωσε την απαγωγή και σκότωσε τον Μάριο Παπαγεωργίου- δεν είχε ειδοποιήσει αμέσως τις Αρχές.

«Που έχει πετάξει τα κόκκαλα; Αυτό θέλω μόνο. Είναι τέρατα! Θέλουν να μας εκδικηθούν, αλλά την εκδίκηση θα την πάρουν από τον Θεό», είχε πει σε συνέντευξή της η τραγική μητέρα σύμφωνα με το star. «Ο Μάριος ήταν ο μόνος άνθρωπος που είχα στη ζωή μου. Ήταν η ζωή μου, ο άντρας του σπιτιού μου... Δεν θα σταματήσω να ψάχνω! Μιλάω στις φωτογραφίες του Μάριου μου κάθε μέρα. Θα παιδευτώ, αλλά θα την μάθω την αλήθεια», είχε πει.

Σήμερα, ένας συγγενής του άτυχου 26χρονου άνοιξε πυρ έξω από το Εφετείο Αθηνών, καθώς η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου πήρε αναβολή. Η μητέρα του Μάριου, μίλησε στις κάμερες απευθύνοντας για ακόμα μία φορά έκκληση σε όποιον γνωρίζει να μιλήσει.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο: