Σύνταγμα: Κρατούμενος κρεμάστηκε μέσα σε αστυνομικό τμήμα

Σύνταγμα: Κρατούμενος κρεμάστηκε μέσα σε αστυνομικό τμήμα

Απαγχονισμένος μέσα στο κελί του, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (20/06) ένας 68χρονος κρατούμενος, στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για αυτοκτονία καθώς ο άνδρας απαγχονίστηκε με την ίδια του τη μπλούζα, μέσα στο κελί του.

Ο 68χρονος είχε συλληφθεί από την Υποδιευθυνση Ασφάλειας Αθηνών, για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και την περασμένη Παρασκευή (16/06) βγήκε απόφαση για προφυλάκισή του.

Το Σάββατο είχε μεταφερθεί στα κρατητήρια του Α.Τ. Συντάγματος, όπου κρατούνταν προσωρινά, με ευθύνη του Τμηματος Αφαλείας.

Σήμερα (20/06) στις 06.00, κατά την αλλαγή της βάρδιας, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φρουρός των κρατητηρίων έκανε τη συνηθισμένη επιθεώρηση και τα βρήκε όλα εντάξει. Στις 07.30, όμως, ο αστυνομικός που πήγε πάλι στα κρατητήρια, βρήκε τον 68χρονο κρεμασμένο στα κάγκελα του κελιού του με την μπλούζα του.

Ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ και οι διασώστες που έφτασαν εκεί προσπάθησαν να κάνουν ανάνηψη στον κρατούμενο, αλλά ήταν πλέον αργά.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί έρευνα απο την ΓΑΔΑ.