ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του 22χρονου τουρίστα στον Λαγανά

Ζάκυνθος: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του 22χρονου τουρίστα στον Λαγανά

Πορτιέρης και Μπάρμαν σκότωσαν τον Αμερικανό έξω από κλαμπ στον Λαγανά - Τα βίντεο από τα γύρω μαγαζιά θα ρίξουν «φως» στην σοκαριστική υπόθεση – Το χρονικό του άγριου ξυλοδαρμού

Ο άγριος ξυλοδαρμός που δέχτηκε Αμερικανός τουρίστας τα ξημερώματα της Παρασκευής (07/07) από τους δύο υπάλληλους του μαγαζιού που διασκέδαζε ήταν μοιραίος. Με συνεχόμενα χτυπήματα στο κεφάλι, οι δύο άνδρες της ασφαλείας του club χτύπησαν μέχρι θανάτου τον μόλις 22 χρόνων τουρίστα από το Τέξας, ο οποίος ήταν ήδη νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τα βίντεο θα δείξουν τι πραγματικά συνέβη

Τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκονται μέσα, έξω αλλά και στα γύρω καταστήματα του Λαγανά, θα δείξουν τι πραγματικά συνέβη τα ξημερώματα της άγριας δολοφονίας του 22χρονου.

Η αστυνομία από χθες εξετάζει καρέ καρέ όλα τα πλάνα που έχουν από τις κάμερες της γύρω περιοχής και δείχνουν τις σοκαριστικές στιγμές που ο άτυχος τουρίστας πέφτει νεκρός από τα βίαια χτυπήματα των δύο συλληφθέντων.

Η ασφάλεια ερευνά την εμπλοκή και άλλων ατόμων που όπως φαίνεται στα βίντεο που έχει στη κατοχή της ενεπλάκησαν στο άγριο φονικό.

Ένα από τα βίντεο που βρίσκεται στην κατοχή των Αρχών και ίσως το πιο συγκλονιστικό, δείχνει τον Σέρβο πορτιέρη να πηγαίνει στην παρέα του 22χρονου Αμερικάνου και να μιλά σε έντονο ύφος μαζί του. Τότε, όπως φαίνεται, στο βίντεο το θύμα ρίχνει γροθιά στο πρόσωπο του Σέρβου και αμέσως ξεσπάει καβγάς με τη συμμετοχή και του Έλληνα μπάρμαν.

Το βίντεο που κατέγραφε την κίνηση έξω από το μαγαζί εμφανίζει τους δύο συλληφθέντες να κυνηγούν και να ρίχνουν κάτω τον 22χρονο χτυπώντας τον ανελέητα με κλωτσιές και μπουνιές, με τα περισσότερα χτυπήματα στο κεφάλι.

Ποιος ήταν ο άτυχος τουρίστας

pic 1

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ermisnews.gr, ο 22χρονος τουρίστας ονομάζεται Χέντερσον Μπακαρί και έχει καταγωγή από το Τέξας ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Φλόριντα.

Όσοι τον γνώριζαν λένε ότι για τον Χέντερσον οι διακοπές στην Ελλάδα ήταν όνειρο ζωής. Ένα όνειρο που έμελλε να εξελιχθεί στον χειρότερο εφιάλτη για τους οικείους του αλλά και για τον ίδιο που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τουλάχιστον δύο άτομα σε ένα μπαρ στην περιοχή του Λαγανά.

Ο 22χρονος Χέντερσον Μπακαρί με καταγωγή από το Τέξας που τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Φλόριντα έφτασε πριν λίγες μέρες στο νησί του Ιονίου για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την παρέα του.

Συνελήφθησαν οι δύο δράστες

Σημειώνεται ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός 34χρονο Έλληνα και ενός 32χρονου Βρετανού υπηκόου Σέρβικης καταγωγής που κατηγορούνται για τον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου νεαρού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο συλληφθέντες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση περισσότερων ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Το βράδυ της Παρασκευής συνελήφθησαν ακόμα δύο άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Πρόκειται για δύο 22χρονους σερβικής καταγωγής, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο κρατητήριο.

Σημειώνεται επίσης ότι το περιστατικό περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά λίστα άσχημων γεγονότων που έχουν συνδεθεί με τον Λαγανά τα τελευταία χρόνια.

Το Δελτίο τύπου αναφέρει αναλυτικά:

«Συνελήφθησαν, σήμερα (7-7-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 34χρονος ημεδαπός και 32χρονος Βρετανός υπήκοος Σέρβικης καταγωγής, για τον θανάσιμο τραυματισμό 22χρονου υπηκόου Η.Π.Α, μετά από συμπλοκή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ο 22χρονος υπήκοος Η.Π.Α, δέχθηκε σε διάφορα σημεία του σώματός του θανάσιμα χτυπήματα, από ομάδα θαμώνων καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή του Λαγανά.

Από την έρευνα που πραγματοποιεί το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, ταυτοποιήθηκαν μεταξύ των δραστών, ο 34χρονος ημεδαπός και ο 32χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι και συνελήφθησαν λίγη ώρα μετά το συμβάν.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της συμπλοκής, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων συνεχίζονται».

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (7/7) από έναν καβγά σε μπαρ του νησιού, όπου ο άτυχος τουρίστας ήρθε στα χέρια με έναν 32χρονο άνδρα σερβικής καταγωγής, ο οποίος εκτελούσε χρέη μπράβου.

Ο καβγάς συνεχίστηκε και εκτός μαγαζιού με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του τουρίστα, ο οποίος φέρεται να πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 22χρονος Αμερικανός από το Τέξας βγήκε από το μπαρ κατά τη διάρκεια του καβγά, ωστόσο ο 32χρονος μπράβος του καταστήματος μαζί με άλλους Σέρβους και τον 34χρονο Έλληνα μπάρμαν τον καταδίωξαν. Τον πρόλαβαν 20 μέτρα μακριά από το μπαρ και αφού τον έριξαν στο έδαφος, άρχισαν να τον χτυπούν με κλοτσιές και γροθιές στο σώμα και στο κεφάλι.

Ο άτυχος άντρας δεν πρόλαβε καν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του νησιού, αφού βρήκε ακαριαίο θάνατο στη μέση του δρόμου.

Σχετικές ειδήσεις