ΕΛΛΑΔΑ

Νέα τραγωδία στη Ρόδο: Τραγικός θάνατος 45χρονης στην άσφαλτο

Νέα τραγωδία στη Ρόδο: Τραγικός θάνατος 45χρονης στην άσφαλτο

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 45χρονη Γερμανίδα η οποία τραυματίστηκε σοβαρά και υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματα της, σε δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (23/9/2017) στην περιοχή της Παναγίας Τσαμπίκας στη Ρόδο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η άτυχη τουρίστρια που βρισκόταν στο νησί για διακοπές, επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονη Γερμανίδα και κινούνταν από την παραλία της Παναγίας Τσαμπίκας προς τον κεντρικό.

Την ίδια ώρα 37χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής με το αυτοκίνητο του κατευθύνονταν από τον Αρχάγγελο προς της Ρόδο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της 45χρονης Γερμανίδας που επέβαινε στο πρώτο αυτοκίνητο μαζί με την συμπατριώτισσα της.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την τραυματία στο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών η άτυχη Γερμανίδα υπέκυψε στα τραύματα της δύο ώρες αργότερα.

Για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου ενώ οι δύο οδηγοί των οχημάτων συνελήφθησαν.

Πηγή: rodiaki.gr