ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο πατέρας της 32χρονης που δολοφονήθηκε στο Β' Νεκροταφείο:«Θα σκοτώσω τον φονιά» (vid)

Συγκλονίζει ο πατέρας της 32χρονης που δολοφονήθηκε στο Β' Νεκροταφείο:«Θα σκοτώσω τον φονιά» (vid)

Ξέσπασε ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού του ΣΔΟΕ, η οποία δολοφονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (18/10), μέσα στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, κάνοντας λόγο για «πληρωμένο δολοφόνο» και καλώντας το Σώμα να αποκαλύψει τις υποθέσεις που χειριζόταν.

«Να βγει σήμερα το ΣΔΟΕ να πει τι υποθέσεις χειριζόταν το παιδί» ζήτησε το πρωί της Πέμπτης, ο τραγικός πατέρας της 32χρονης, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο χθες ενώ επισκεπτόταν το Β' Νεκροταφείο, στα Πατήσια.

«Ποια λαμόγια κυνηγούσαν το παιδί μου και το φάγανε» ξέσπασε ο πατέρας, αναφέροντας ότι η κόρη του του είχε πει ότι χειριζόταν μεταξύ άλλων την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Αυτή είναι η άτυχη γυναίκα:

dolofonia sdoe3

(Πηγή: ΑΝΤ1)

Όπως δήλωσε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, η κοπέλα πήγαινε καθημερινά στο νεκροταφείο προκειμένου να αφήσει λουλούδια στον τάφο ενός φίλου της, τον οποίο είχε «χάσει» πρόσφατα.

Γύρω στις 17:30 άγνωστος της επιτέθηκε με μαχαίρι χτυπώντας την αρκετές φορές. Η κοπέλα φέρεται να σύρθηκε για λίγα μέτρα πριν ο δολοφόνος την πλησιάσει και την χτυπήσει μια ακόμα φορά στην πλάτη, σκοτώνοντάς την.

Διαβάστε ΕΔΩ μια εξέλιξη - σοκ στην υπόθεση

Σημειώνεται ότι στο σημείο βρέθηκε η τσάντα της με τα προσωπικά της αντικείμενα αλλά δεν βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

«Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του ότι θα βρω και θα σκοτώσω το δολοφόνο», είπε ο τραγικός πατέρας, επιμένοντας ότι πρόκειται για «πληρωμένο δολοφόνο» ο οποίος είχε να κάνει με τις υποθέσεις που χειριζόταν η 32χρονη στο Δικαστικό του ΣΔΟΕ.

«Η Δώρα δεν φοβόταν», δήλωσε ο πατέρας της άτυχης 32χρονης, ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι η δολοφονία της κόρης του σχετίζεται με τη δουλειά της, αφού όπως λέει «αν ήταν κοινός εγκληματίας, θα έπαιρνε την τσάντα της και θα έφευγε».

Δείτε το βίντεο:

Στον ΑΝΤ1 μίλησε και η διευθύντρια της Α’ ΔΟΥ Πειραιά Α. Γερακούδη, κάνοντας λόγο για μία από τις «συναδέλφους, που θέλεις να υπηρετήσεις μαζί τους». Διευκρίνισε ότι εργαζόταν στο τμήμα των Ελέγχων, αρνήθηκε όμως να υποστηρίξει ή να διαψεύσει τις καταγγελίες του πατέρα της, σημειώνοντας ότι αυτά είναι θέματα των Αρχών.

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, τόσο αυτό της ληστείας όσο αυτό των προσωπικών διαφορών με κάποιον ή ακόμα και της σύνδεσης της δολοφονίας με την επαγγελματική ιδιότητα του θύματος.

Σχετικές ειδήσεις