ΕΛΛΑΔΑ

Εξέλιξη - σοκ στη δολοφονία 32χρονης στο Β’ Νεκροταφείο

Εξέλιξη - σοκ στη δολοφονία 32χρονης στο Β’ Νεκροταφείο

Νέα στοιχεία που συγκλονίζουν έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της 32χρονης μέσα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η 32χρονη βρέθηκε πεσμένη πάνω σε ένα μνήμα, που πιθανότατα ανήκει σε συγγενικό της πρόσωπο. Σύμφωνα με την Espresso, οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης κυνήγησε αρχικά το θύμα του μέσα στο κοιμητήριο και στη συνέχεια το μαχαίρωσε και έσυρε το πτώμα στον τάφο όπου βρέθηκε. Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο και έκανε νεκροψία διαπίστωσε πως η άτυχη γυναίκα φέρει μαχαιριές σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός της, ενώ βρήκε και σημάδια στο κορμί της που συνηγορούν στο γεγονός πως ο δολοφόνος την έσυρε μετά το έγκλημα ως το μνήμα όπου την άφησε. Ωστόσο περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξει η νεκροτομή που θα πραγματοποιήσει ο ιατροδικαστής τις αμέσως επόμενες ημέρες.

«Να βγει το ΣΔΟΕ και να μας πει τι υποθέσεις είχε στα χέρια του το παιδί»

Στις υποθέσεις που χειριζόταν το παιδί του, στο πλαίσιο της εργασίας της ως ελεγκτής της εφορίας, εντοπίζει το κίνητρο της δολοφονίας, ο πατέρας της άτυχης 32χρονης.

Ο χαροκαμένος πατέρας, που ορκίστηκε εκδίκηση, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ 1 με οργή για τον άδικο χαμό του παιδιού του, που όπως είπε έγινε σε κεντρικό σημείο και άρα επρόκειτο για σχεδιασμένη δολοφονία. Την μαχαίρωσε πισώπλατα, είπε ο ίδιος και επέμεινε στο ότι θα πρέπει να διερευνηθούν και να δημοσιοποιηθούν όλες οι υποθέσεις που χειριζόταν ως ελεγκτής σε μεγάλη ΔΟΥ της Αττικής η 32χρονη κόρη του.