ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Ανατροπή στην υπόθεση - Πού πήγε ο δολοφόνος μετά την άγρια δολοφονία

Δώρα Ζέμπερη: Ανατροπή στην υπόθεση - Πού πήγε ο δολοφόνος μετά την άγρια δολοφονία

Δώρα Ζέμπερη: Τέσσερα στίγματα έδωσε το κινητό της άτυχης 32χρονης Δώρας Ζέμπερη πριν ο δολοφόνος το κλείσει - Τι σημαίνει ο περίεργος κύκλος που «μαρτύρησε» το τηλέφωνό της – Ποια η διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας σχετικά με την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη. Οι άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι όπως υποστηρίζουν βρίσκονται κοντά στα ίχνη του δολοφόνου, ερευνούν προσεχτικά τα σημαντικά στοιχεία που έχουν στα χέρια τους.

Οι αστυνομικοί στρέφουν την προσοχή τους, στην εικόνα ενός άνδρα (πιθανότατα αλλοδαπού) που κατέγραψε μία κάμερα κλειστού κυκλώματος και στο τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, προτού το κλείσει ο δολοφόνος.

Οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ερευνούν την ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας, από όπου εξέπεμψε για τελευταία φορά το κινητό της εφοριακού, καθώς εκτιμούν ότι ο άνθρωπος που της έκοψε το νήμα της ζωή της μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών το πούλησε σε νόμιμο κατάστημα ή σε κλεπταποδόχο.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατία», το πρώτο στίγμα που έδωσε το κινητό της 32χρονης προέρχεται από κεραία στην περιοχή του Περισσού, ενώ το επόμενο εντοπίζεται στην κεραία κάλυψης στην περιοχής της Κυψέλης. Στη συνέχεια, το κινητό διαγράφει έναν περίεργο κύκλο, δίνοντας το τρίτο στίγμα σε κεραία στα Πετράλωνα και το τελευταίο, προτού απενεργοποιηθεί η συσκευή, στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας.

Από το οπτικό υλικό που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί καταλήγουν ότι πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος διέσχισε τη Λ. Ηρακλείου από σημείο όπου δεν υπάρχει πρόσβαση για πεζούς κοντά στη μάντρα του Κοιμητηρίου. Ο ύποπτος κατευθύνθηκε προς το σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό, αλλά δεν επιβιβάστηκε σε κάποιο συρμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Το νέο στοιχείο που σοκάρει

Σχετικά με τα κίνητρα του δολοφόνου, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να πρόκειται για υπόθεση ληστείας μετά φόνου, που πιθανότητα άρχισε από σεξουαλική παρενόχληση και απόπειρα ασέλγειας σε βάρος της Δώρας. Συγκεκριμένα, πιστεύουν ότι ο δολοφόνος επιχείρησε να αρπάξει τη τσάντα και να ασελγήσει σε βάρος της, όμως, όπως εκτιμούν, η 32χρονη εφοριακός αντέδρασε και πιθανότατα χτύπησε το δράστη, γεγονός που ενδεχομένως να του προκάλεσε οργή. Έτσι την καταδίωξε και την σκότωσε με 14 μαχαιριές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Σχετικές ειδήσεις