ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Ανατροπή στη δολοφονία – Γιατί έσφαξε ο δολοφόνος την 32χρονη εφοριακό

Δώρα Ζέμπερη: Ανατροπή στη δολοφονία – Γιατί έσφαξε ο δολοφόνος την 32χρονη εφοριακό

Δώρα Ζέμπερη: Νέα στοιχεία στην υπόθεση δολοφονίας της άτυχης εφοριακού – Θέμα χρόνου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η εξιχνίαση της υπόθεσης – Ποιο το κίνητρο του δράστη που σκότωσε με 14 μαχαιριές την άτυχη Δώρα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σημαντικά στοιχεία που θα τους φέρει κοντά στα ίχνη του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερης φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν το ενδεχόμενο η άτυχη 32χρονη να δέχθηκε σεξουαλική επίθεση, με αποτέλεσμα εκείνη να αντιδράσει έντονα, γεγονός που ίσως προκαλέσει την οργή του δολοφόνου της.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δολοφόνος αρχικά επιχείρησε να αρπάξει την τσάντα της εφοριακού αλλά πιθανότατα και να ασελγήσει σε βάρος της. Σύμφωνα με την εφημερίδα, "Espresso", η άτυχη Δώρα Ζέμπερη φαίνεται ότι αντέδρασε και μάλιστα χτύπησε τον αδίστακτο δράστη, με αποτέλεσμα εκείνος να εξαγριωθεί, να την καταδιώξει και τελικά να ξεσπάσει πάνω της, τη μανία του με 14 μαχαιριές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

«Θέμα χρόνου η εξιχνίαση της υπόθεσης»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, η Αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του δράστη, καθώς έχει την εικόνα του από κάμερες επιχειρήσεων, που βρίσκονται απέναντι από το κοιμητήριο. Στο υλικό διακρίνονται οι ύποπτες κινήσεις ενός - αλλοδαπού πιθανότατα - μικροκαμωμένου άνδρα.

Το πιθανότερο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, είναι μετά την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, με 14 μαχαιριές, ο δράστης να μην έφυγε από την κύρια είσοδο, αλλά από άλλο σημείο του νεκροταφείου.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι το στίγμα του κινητού της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στην Ομόνοια, όπου εστιάζονται πλέον οι αστυνομικές έρευνες.

Είναι πολύ πιθανό ο δολοφόνος να έδωσε το κινητό της γυναίκας σε κάποιον κλεπταποδόχο, ο οποίος βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Σχετικές ειδήσεις