ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Αυτός είναι ο δολοφόνος της - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Δώρα Ζέμπερη: Αυτός είναι ο δολοφόνος της - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Δώρα Ζέμπερη:Μόλις 1,5 ώρα μετά την άγρια δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, το απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, ο 58χρονος δολοφόνος της εφοριακού εμφανίζεται σε κατάστημα στην περιοχή της Ομόνοιας, προκειμένου να πουλήσει το κλεμμένο κινητό.

Οι έρευνες της Ασφάλειας έφτασαν στα ίχνη του χάρη στο στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 32χρονης.

Συγκεκριμένα, από σαρώσεις στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας η συσκευή εντοπίστηκε - αρκετή ώρα μετά το φόνο - να εκπέμπει για τελευταία φορά στην περιοχή της Ομόνοιας.

Κλιμάκια αστυνομικών μετέβησαν στην οδό Μενάνδρου και έπειτα από επίμονη έρευνα εντόπισαν το μαγαζί στο οποίο ο 58χρονος πούλησε τη συσκευή.

Ήλεγξαν το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας και «απομόνωσαν» τη φωτογραφία του υπόπτου, ο οποίος στη συνέχεια ομολόγησε την πράξη του.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσιεύει η «Καθημερινή»:

dora2 2 1

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την εν ψυχρώ δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Στην ομολογία του, ο δολοφόνος περιέγραψε με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια το πώς αφαίρεσε τη ζωή της άτυχης κοπέλας:

«Πήγα στο νεκροταφείο για να κλέψω. Την είδα τυχαία και την πλησίασα. Είδα το κινητό της. Θα το έπαιρνα να το πουλήσω για να πάρω τη δόση μου. Αντέδρασε, με χτύπησε και προσπάθησε να διαφύγει. Τότε, θόλωσα. Έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να τη χτυπάω. Φοβήθηκα μη με πιάσουν. Πήρα την τσάντα και το κινητό. Μετά πήδηξα τον μαντρότοιχο και με το μηχανάκι πήγα στην Ομόνοια για να πουλήσω το κινητό. Έχω κάνει ληστείες σε άλλα νεκροταφεία, σε αυτό πήγαινα πρώτη φορά».

Ταυτοποιήθηκε το DNA του

Στο μεταξύ, έχει ήδη ταυτοποιηθεί το DNA του, καθώς βρέθηκε σε μια χαρτοπετσέτα και σε κάποια αποτσίγαρα στο χώρο του εγκλήματος.

Το ίδιο γενετικό υλικό είχε βρεθεί και στο μαντρότοιχο του Β' Νεκροταφείου Αθηνών.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης στο παρελθόν είχε φυλακιστεί τόσο για υποθέσεις ναρκωτικών όσο και κλοπών.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Σχετικές ειδήσεις