ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο Πακιστανός που αποπλάνησε 12χρονη στην Πάτρα

Αυτός είναι ο Πακιστανός που αποπλάνησε 12χρονη στην Πάτρα

Η σύλληψη του 32χρονου έγινε στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα

Τα στοιχεία του 32χρονου Πακιστανού, ο οποίος συνελήφθη στις 10 Οκτωβρίου μαζί με έναν 54χρονο Έλληνα για την αποπλάνηση 12χρονου κοριτσιού από τη Ρουμανία έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., μετά από διάταξη που εξέδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών για να διαπιστωθεί αν έχει διαπράξει ανάλογα αδικήματα και σε άλλα ανήλικα κορίτσια.

09112017dytikhelladadhmosiopoihsh002

Πρόκειται για τον ήδη προφυλακισμένο AHSAN ALI του LIAQAT ALI και της BIBI AKHTAR, που γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1985 στo Πακιστάν και σε βάρος του ασκήθηκε από την εισαγγελέα Ανηλίκων Πατρών δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη κατ΄ εξακολούθηση και για πορνογραφία ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι (8-5-2018), σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και κυρίως των ανηλίκων και καθιστά ευχερέστερη την πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων και την διερεύνηση της συμμετοχής του κατηγορουμένου και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2610695150 , 2610695130 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικές ειδήσεις