ΕΛΛΑΔΑ

Φρικτό τροχαίο στη Μυτιλήνη: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες

Φρικτό τροχαίο στη Μυτιλήνη: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Εθνική Οδό Μυτιλήνης – Καλλονής με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο ατόμων και τον τραυματισμό άλλων τεσσάρων.

Σύμφωνα με το lesvospost.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ηλικιωμένος κτηνοτρόφος από την Αγία Παρασκευή μαζί με βοηθό του περίπου 55 ετων κάτοικο επίσης Αγίας Παρασκευής έβγαλαν το κοπάδι προβάτων τους, με σκοπό να το μετακινήσουν σε άλλο σημείο, διασχίζοντας κάθετα το δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα δυο διερχόμενα αυτοκίνητα να συγκρουστούν σφοδρά με το κοπάδι.

Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκε ακαριαίο θάνατο ο βοηθός του κτηνοτρόφου που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ ο ηλικιωμένος κτηνοτρόφος τραυματίστηκε σοβαρά.

Σημειώνεται ότι ο ηλικιωμένος καθώς και τέσσερα ακόμα άτομα που επέβαιναν στα 2 αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Λίγη ώρα αργότερα, όπως έγινε γνωστό εκτός του 55χρονου βοηθού έχασε τη μάχη για τη ζωή και μία γυναίκα, που ήταν η οδηγός ενός εκ των οχημάτων του τροχαίου.

Τέλος, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η μετακίνηση προβάτων απαγορεύεται λόγο της νόσου της Ευλογίας που πλήττει την Λέσβο και δε την ευρύτερη περιοχή της Καλλονής.

Δείτε φωτογραφίες από το σοβαρό τροχαίο στην gallery του άρθρου.

Πηγή φωτογραφιών: kalloninews.gr

Σχετικές ειδήσεις