ΕΛΛΑΔΑ

Νεότερα για την κατάσταση της δικηγόρου που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα

Νεότερα για την κατάσταση της δικηγόρου που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα

Ομαλά εξελίσσεται η πορεία της υγείας της 55χρονης δικηγόρου Αναστασίας Τσουκαλά, που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στο πόδι στα επεισόδια του Πολυτεχνείου.

Σήμερα, Παρασκευή, (24/11) αναμένεται να αξιολογηθεί η συνολική εικόνα που παρουσιάζει η υγεία της κ. Τσουκαλά και εξέλθει της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου: «Η κατάσταση υγείας της 55χρονης γυναίκας που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή, παραμένει σταθερή. Εάν αύριο (δηλ. σήμερα Παρασκευή) εκτιμηθεί η ίδια κατάσταση, αναμένεται να εξέλθει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

Υπενθυμίζεται ότι η Αναστασία Τσουκαλά τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα ναυτικού τύπου στο πόδι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε 6ωρη ορθοπεδική και αγγειοχειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του τραύματος.

Ωστόσο, από την εισπνοή χημικών και καπνού είχε επιβαρυνθεί σοβαρά και η αναπνευστική της λειτουργία, παράμετρος που αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από την ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλεύεται.

Σχετικές ειδήσεις