ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη:Φρίκη με τα όσα έγραψε στον τοίχο του διαμερίσματος ο πατέρας πριν σκοτώσει τα παιδιά του

Νέα Σμύρνη:Φρίκη με τα όσα έγραψε στον τοίχο του διαμερίσματος ο πατέρας πριν σκοτώσει τα παιδιά του

Ειδήσεις:Νέες αποκαλύψεις – σοκ για την οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη – Πατέρας φέρεται να έβαλε φωτιά στο σπίτι του για να σκοτώσει τα δύο του παιδιά– Νεκροί και οι τρεις – Φρίκη από τα όσα έγραψε στον τοίχο του σπιτιού του πριν βάλει την πυρκαγιά.

«Δεν αντέχω άλλο. Τι να την κάνω τη ζωή μου. Σας βαρέθηκα όλους»: Αυτά ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια στο σημείωμα που άφησε ο πατέρας με μαρκαδόρο στον τοίχο του σπιτιού του, λίγο πριν βάλει φωτιά και σκοτώσει τα δύο αγόρια του, ηλικίας 8 και 10 ετών.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με το Star, ο οποίος ήταν υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, φέρεται να κλείδωσε τα παιδιά του στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος και να έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι τρεις τους από αναθυμιάσεις.

Δείτε ΕΔΩ τις πρώτες φωτογραφίες από τον τόπο της τραγωδίας

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο παιδοκτόνος ήταν διαζευγμένος και είχε πάρει τα παιδιά στο σπίτι για το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πριν από λίγες ημέρες έχασε την επιμέλεια των παιδιών του και γι' αυτό είχε επιδεινωθεί η ψυχολογική του κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Cnn.gr μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν πάνω από 10 σημειώματα, στα οποία ο δράστης ανέφερε ότι θα αυτοκτονήσει και θα σκοτώσει τα παιδιά για να εκδικηθεί τον πατέρα της πρώην συζύγου του και παππού των παιδιών του.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν περίπου 06:00 το πρωί, όταν η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά σε διαμέρισμα στην οδό Κοραή στη Νέα Σμύρνη. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας επιχείρησαν στο σημείο. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς, οι πυροσβέστες εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις τους τον πατέρα και τα δύο παιδιά. Αμέσως, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξαν.

Η τραγική είδηση μέσα σε λίγα λεπτά γίνεται πρώτο θέμα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η τραγωδία δεν οφείλοταν σε δυστύχημα. Οι αποκαλύψεις λίγη ώρα αργότερα «πάγωσαν» το πανελλήνιο. Ο πατέρας των παιδιών ήταν αυτός που έβαλε τη φωτιά. Ήθελε να σκοτώσει τα παιδιά του, προκειμένου να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του. Ωστόσο, από τις αναθυμιάσεις έπεσε νεκρός και ο ίδιος.

Δείτε φωτογραφίες στη photo gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις