ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία ή αυτοκτονία; Τι λέει ο ιατροδικαστής για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη

Δολοφονία ή αυτοκτονία; Τι λέει ο ιατροδικαστής για το θάνατο της  Ειρήνης Λαγούδη

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας (8/1) στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της.

Σύμφωνα με το STAR, ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος της ιατροδικαστικής διερεύνησης από τον ιατροδικαστή, ο οποίος αναφέρει ότι δεν βρέθηκαν ίχνη που να υποδηλώνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροτομής, η 44χρονη δεν είχε χτυπήματα, μώλωπες και αμυντικά τραύματα που να «δείχνουν» ότι πάλεψε για τη ζωή της γεγονός που ενισχύει το σενάριο της αυτοχειρίας.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι η έκθεση θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί σε περίπου 15 μέρες στις εισαγγελικές αρχές καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων προκειμένου να αποκλειστεί και η παραμικρή πιθανότητα να συνέβη οτιδήποτε άλλο, το ενδεχόμενο δηλαδή κάποιος έστω και στην ακραία περίπτωση, να τη νάρκωσε και να σκηνοθέτησε μια αυτοκτονία.

Από την άλλη, η οικογένεια της 44χρονης μάνας τριών παιδιών, δεν πιστεύει πως η Ειρήνη Λαγούδη αυτοκτόνησε.

Ο γιος της άτυχης γυναίκας, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τόνισε πως η μητέρα του ήταν ένας αισιόδοξος άνθρωπος με το χαμόγελο και μια μαχήτρια της ζωής.

«Μου έλεγε συνέχεια ότι η μικρή μου αδελφή της δίνει ζωή, ότι είναι χαρούμενη. Ετοιμαζόταν να στείλει τη δεύτερη αδελφή μου στη Γαλλία για μεταπτυχιακά, δεν ήταν άνθρωπος που το έβαζε κάτω», συνέχισε ο γιος της 44χρονης και πρόσθεσε:

«Εγώ πιστεύω ότι κάποιος την πήγε στο σημείο που τη βρήκαμε και δεν πήγε μόνη της για να αυτοκτονήσει».

Σε ερώτηση τέλος αν ο ίδιος είχε καταλάβει πως κάτι απασχολεί τη μητέρα του, ήταν κατηγορηματικός.

«Είχε έρθει στην Αθήνα, περνούσαμε υπέροχα. Πήγε βόλτες με τον αδελφό της και τις μικρές. Μαζί με το θείο μου μάλιστα έκαναν σχέδια να φυτέψουν και άλλες ελιές και είχαν αγοράσει μάλιστα και τα δέντρα. Ήταν μάλιστα να κάτσει στην Αθήνα μέχρι και την Κυριακή για τη γιορτή μου, αλλά δεν ξέρω τι την έπιασε και γύρισε πίσω την Παρασκευή», απάντησε.

Σχετικές ειδήσεις