ΕΛΛΑΔΑ

Απειλεί ο Λυμπερόπουλος των ταξί: Θα το κάνουμε… Κούγκι!

Απειλεί ο Λυμπερόπουλος των ταξί: Θα το κάνουμε… Κούγκι!

Δριμύτατη επίθεση κατά εταιρειών παροχής ταξί αλλά και κατά του κράτους εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, (Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής), Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Αν και ο ίδιος ευχαρίστησε το υπουργείο Μεταφορών «που στάθηκε δίπλα μας για να μας φτιάξει ένα νομοσχέδιο», προειδοποίησε πως μετά την ψήφιση, αν δεν ληφθούν και επιπλέον μέτρα, θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους

«Δεν μπλοφάρουμε. Κάναμε υπομονή γιατί βρήκαμε κατανόηση στο υπουργείο Μεταφορών αφού τα υπέγραψε με μεγάλη δυσκολία, εξαιτίας της πίεσης και της απειλής από την τρόικα» είπε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος και συμπλήρωσε: «Όμως, τελειώσαμε. Παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Αν θέλουν, το καλοκαίρι θα κάνουμε Κούγκι τον τουρισμό. Δεν θα δουλέψει τίποτα».

«Τις επόμενες μέρες τελειώνει το νομοσχέδιο», κατέληξε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος καλώντας τους ταξιτζήδες να βγουν στο δρόμο.

Η κινητοποίηση των ταξιτζήδων σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια και επιθέσεις κατά οδηγών ταξί που δεν απεργούσαν αλλά και κατά Uber και Taxibeat.

Σχετικές ειδήσεις