ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Αγγελούδι 8 μηνών «έσβησε» από λευχαιμία

Ηράκλειο: Αγγελούδι 8 μηνών «έσβησε» από λευχαιμία

Στο πένθος έχει βυθιστεί μια οικογένεια στο Ηράκλειο, από το θάνατο του παιδιού τους, ενός μωρού, μόλις 8 μηνών, παρά τις προσπάθειες των γιατρών του ΠΑΓΝΗ.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, πρόκειται για το νεότερο μέλος μιας οικογένειας Κούρδων, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες φιλοξενούνται στο Ηράκλειο, σε ένα από τα σπίτια που προσφέρονται μέσα από την Αναπτυξιακή Ηράκλειου. Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος κόλλησε ανεμοβλογιά και το Μεγάλο Σάββατο εισήχθη στο ΠΑΓΝΗ λόγω αδιαθεσίας.

Όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου το μωρό πέρα από την ανεμοβλογιά έπασχε και από λευχαιμία!

Άμεσα μπήκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, με τους γιατρούς να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να το κρατήσουν στη ζωή.

Η κατάσταση της υγείας του όμως ήταν τέτοια, που ο οργανισμός του μωρού δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/4).

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας βρέθηκαν τα μέλη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου, το οποίο αναμένεται να κηδευτεί αύριο (12/4) με έξοδα του συγκεκριμένου φορέα.

Η τραγική είδηση επιβεβαιώθηκε και από τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιάννη Τασσόπουλου.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια φιλοξενείται στο Ηράκλειο από τον περασμένο Νοέμβρη και έχει ένα ακόμη παιδί. Όπως είναι φυσικό, οι γονείς είναι σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε, με τα μέλη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου να παρέχουν κάθε δυνατή στήριξη στην οικογένεια.

Σχετικές ειδήσεις