ΕΛΛΑΔΑ

Game of Thrones: Ποιος πρωταγωνιστής ήρθε στην Ελλάδα (pic)

Game of Thrones: Ποιος πρωταγωνιστής ήρθε στην Ελλάδα (pic)

Θα παίξει κρίσιμο ρόλο στον όγδοο κύκλο του «Game of Thrones», παρόλο που τον μισήσαμε όσο λίγους...

Ο λόγος για τον Τζόφρι Μπαράθεον, ο θάνατος (στον 4ο κύκλο) του οποίου τώρα θα βρει -και θα δώσει- απαντήσεις για ένα άλλο πρόσωπο, στον τελευταίο κύκλο της σειράς. Γι’ αυτό, όμως, θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα, καθώς η πρεμιέρα θα γίνει μέσα στο 2019.

Κάποιοι τυχεροί, πάντως, είδαν τον Τζόφρι αρκετά νωρίτερα, μόλις την προηγούμενη Παρασκευή και μάλιστα δια ζώσης! Ο ηθοποιός Jack Gleeson επισκέφθηκε τη χώρα μας και διασκέδασε στο ιστορικό ροκ κλαμπ της Αθήνας «Decadence Club & Art».

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (20/04/2018) το βράδυ «ένα πρόσωπο από τη βασιλική οικογένεια του Game of Thrones έκανε την εμφάνισή του για να διασκεδάσει ανάμεσα στις κάτω αίθουσες, γεμάτες πίνακες και χαρούμενους επισκέπτες... Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την παγκόσμια οικογένεια του Game of Thrones και ιδιαίτερα τον King Joffrey (Jack Gleeson) για την επίσκεψή τους και τη διάθεσή τους για μία στροφή προς την αθωότητα» αναφέρει η ομάδα του Decadence και δημοσιεύει τη φωτογραφία, που μπορείτε να δείτε στην gallery του Newsbomb.gr: