ΠΑΙΔΕΙΑ

To University of New York in Prague μέλος του Ομίλου New York College

To University of New York in Prague μέλος του Ομίλου New York College

To University of New York in Prague μέλος του Ομίλου New York College, το καλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Τσεχίας, δήλωσε η Δήμαρχος της Πράγας.

To University of New York in Prague (UNYP) μέλος του Ομίλου New York College πραγματοποίησε λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης στο διάσημο Žofín Palace με τη συμμετοχή αποφοίτων από 40 χώρες και κύριους ομιλητές την Δήμαρχο της Πράγας κυρία Adriana Krnáčová και την Πρόεδρο του State University of New York, Empire State College, Η.Π.Α Merodie A. Hancock και με την παρουσία του Αρχιεπισκόπου του Μάντσεστερ Mcculloch Nigel Simeon καθώς και εκπροσώπους Πρεσβειών, και τοπικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Ιδιαίτερη στιγμή για τους αποφοίτους και τις οικογένειες τους αποτέλεσε η αναφορά της Δημάρχου Krnáčová στο UNYP το οποίο χαρακτήρισε ως το καλύτερο Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο της χώρας. Ο Πρόεδρος του Ομίλου New York College κ. Ηλίας Φούτσης συνεχάρη τους αποφοίτους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Ο Όμιλος New York College έχει πρωτοπορήσει δημιουργώντας ένα εξωστρεφές και πολυπολιτισμικό περιβάλλον και έχει ιδρύσει αναγνωρισμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα στο εξωτερικό, με αποφοίτους που κατέχουν υψηλές θέσεις εργασίας σε εταιρίες και οργανισμούς διεθνούς κύρους.

2

Από αριστερά προς δεξιά: Ο κος Ανδρέας Γαλάτουλας Διευθύνων Σύμβουλος του University of New York Tirana (Μέλος του Ομίλου New York College), ο κος Serzhan Abdykarimov Πρέσβης του Καζακστάν στην Πράγα, o κος Ηλίας Φούτσης Πρόεδρος και Ιδρυτής του Ομίλου New York College, η κα Adriana Krnáčová Δήμαρχος της Πράγας και ο Αρχιεπίσκοπος του Μάντσεστερ Mcculloch Nigel Simeon.

Σχετικές ειδήσεις