ΠΑΙΔΕΙΑ

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Πρώτοι στις κατηγορίες στα χρυσά μετάλλια στην 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Πρώτοι στις κατηγορίες στα χρυσά μετάλλια στην 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ό,τι αγγίζουμε γίνεται «χρυσός». Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ δημιούργησε νέα δεδομένα με την παρουσία του στην 4η Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ που είναι αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών τροφίμων και ποτών. Μια ολοκληρωμένη έκθεση για τους επαγγελματίες του κλάδου όσο και για το κοινό που συγκέντρωσε όπως κάθε χρόνο το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ γεύτηκαν το αποτέλεσμα της χρυσής συνταγής των 70 χρόνων εμπειρίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, κατακτώντας τα περισσότερα χρυσά μετάλλια στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, «Greek Chef 2017», υπό την καθοδήγηση των καταξιωμένων καθηγητών τους.

Παράλληλα, στο περίπτερο του «Πίνουμε Ελλάδα» όπου το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ήταν μεγάλος χορηγός, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το DRINK MEZZE: finger food και γλυκά που δημιουργήθηκαν από τους μελλοντικούς επαγγελματίες του Επισιτισμού, με υλικά από όλη την Ελλάδα, στηρίζοντας έτσι τους εκθέτες της ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

Με τις μοναδικές δημιουργίες και μέσα από μία εντυπωσιακή παρουσία στην έκθεση ο ΟΜΗΡΟΣ επιβεβαίωσε τη φήμη του, όπου σύμφωνα με την έρευνα της ALCO* (για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης) το 64% των αποφοίτων του, εργάζεται στην ειδικότητα που έχει σπουδάσει.

*η έρευνα πραγματοποιήθηκε με βάση τους κώδικες δεοντολογίας της ESOMAR και επαγγελματικής πρακτικής του ΣΕΔΕΑ.