ΠΑΙΔΕΙΑ

Βάσεις 2017: Μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα μόνο στο Newsbomb.gr

Βάσεις 2017: Μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα μόνο στο Newsbomb.gr

Η αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους που πήραν μέρος στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις έχει ξεκινήσει καθώς, σήμερα Πέμπτη 24 Αυγούστου το Υπουργείο Παιδείας αναμένεται να δημοσιοποιήσει τις βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της επικράτειας

Το Newsbomb.gr, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα μεταδώσει πρώτο τα αποτελέσματα των Βάσεων 2017. Με αναλυτικά ρεπορτάζ και χρήσιμες πληροφορίες, η πρώτη ενημερωτική ιστοσελίδα της χώρας θα σας μεταφέρει τον παλμό των εξελίξεων από το υπουργείο Παιδείας και τις σχολικές μονάδες.

Από τη στιγμή που θα ανακοινωθούν τα πρώτα αποτελέσματα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται πού πέρασαν μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους,

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Με τον τρόπο αυτό θα μπορούν οι υποψήφιοι να δουν το τμήμα ή τη σχολή εισαγωγής τους.

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, να εκτυπωθούν και να αναρτηθούν οι ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων στα Λύκεια, εντός της ίδιας ημέρας.

Επίσης την ίδια ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Το Newsbomb.gr, όπως κάθε χρόνο, θα σας ενημερώσει έγκαιρα και έγκυρα για όλα τα αποτελέσματα των Πανελληνίων και τις βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας ανακοίνωσης των βάσεων, οι ρεπόρτερ του πρώτου ενημερωτικού site στην Ελλάδα θα σας ενημερώνουν για όλες τις εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ 2017

Σχετικές ειδήσεις