ΕΛΛΑΔΑ

Λαγονήσι: Συγκλονιστικό βίντεο – Η στιγμή που ο 48χρονος ανασύρεται χωρίς τις αισθήσεις του

Λαγονήσι: Συγκλονιστικό βίντεο – Η στιγμή που ο 48χρονος ανασύρεται χωρίς τις αισθήσεις του

Λαγονήσι: Ο άτυχος 48χρονος πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει το παιδί του.

Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στο Λαγονήσι, όπου ένας 48χρονος άνδρας πνίγηκε στη θάλασσα προσπαθώντας να σώσει το παιδί του που είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά ρεύματα.

Οι αγωνιώδεις προσπάθειες διάσωσης του 48χρονου πατέρα να σώσει τον 8χρονο γιο του που βρισκόταν σε θαλάσσιο στρώμα και παρασύρθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων αλλά και η στιγμή που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα καταγράφηκαν σε βίντεο.

Στο βίντεο που κατέγραψαν άνδρες οι οποίοι βρέθηκαν τυχαία με το φουσκωτό τους στην θαλάσσια περιοχή, φαίνεται ο 48χρονος πατέρας να έχει χάσει τις αισθήσεις του, ενώ οι άνδρες προσπαθούν να τον μεταφέρουν στο φουσκωτό.

Ένας από αυτός βούτηξέ στα φουρτουνιασμένα νερά και τον μετέφερε κολυμπώντας μέχρι το σκάφος. Εκεί οι υπόλοιποι τον σήκωσαν και τον τοποθέτησαν πάνω στο φουσκωτό.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Mega:

Ο 48χρονος άνδρας είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Για περίπου 40 λεπτά , οι επιβάτες του σκάφους μαζί με 2 ναυαγοσώστες από τη διπλανή παραλία έκαναν ΚΑΡΠΑ στον 48χρονο προκειμένου να τον επαναφέρουν.

Διαβάστε επίσης:

Λαγονήσι: Πέθανε ο 48χρονος που προσπάθησε να σώσει το παιδί του από πνιγμό

Λαγονήσι: Διασωληνώμενος ο 48χρονος που προσπαθούσε να σώσει από πνιγμό τον 8χρονο γιο του