ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο «Εθνικός Εισαγγελέας» - Δήλωνε πως θα χρησιμοποιήσει όπλα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο «Εθνικός Εισαγγελέας» - Δήλωνε πως θα χρησιμοποιήσει όπλα

Πραγματοποιούσε δημόσιες αναρτήσεις, στις οποίες έκανε επίδειξη όπλων τα οποία σκόπευε να χρησιμοποιήσει, ενώ δήλωνε δημόσια ότι είναι «Εθνικός Εισαγγελέας» και «Στρατιωτικός».

Νέα σύλληψη πραγματοποιήθηκε σε βάρος ενός 59χρονου για τα αδικήματα της «Διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγία ή διχόνοια» και «Αντιποίησης», από αστυνομικούς του Τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο 59χρονος πραγματοποιούσε δημόσιες αναρτήσεις, στις οποίες έκανε επίδειξη όπλων τα οποία, όπως ανέφερε, σκόπευε να χρησιμοποιήσει, ενώ δήλωνε δημόσια ότι είναι «Εθνικός Εισαγγελέας» και «Στρατιωτικός».

Έτσι, το πρωί της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών, ο ανωτέρω εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, ενώ, έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. Φορτηγό ιδιοκτησίας του, βρέθηκε ξύλινη σφραγίδα με εντύπωμα που ανέγραφε το όνομά του και την ιδιότητα του «Β’ Προέδρου Εθνικού Εισαγγελέα».

Επιπλέον, αφού διαπιστώθηκε ότι στο όνομά του έχει εκδοθεί άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου, στη συνέχεια ενημερώθηκε σχετικά το αρμόδιο Τμήμα Ασφαλείας, προκειμένου να ακολουθήσει η ανάκλησή της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.