ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Άργος: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη φρίκη στα χέρια του συζύγου της - «Μου είπε θα φτύσεις αίμα»

Άργος: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη φρίκη στα χέρια του συζύγου της - «Μου είπε θα φτύσεις αίμα»

Άργος: Η μητέρα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σε προστατευμένο περιβάλλον έχοντας δίπλα της τα παιδιά και την οικογένειά της

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το newsbomb. gr αποτυπώνονται τα σημάδια της φρίκης πάνω στο κορμί της μανούλας από το Άργος.

Σημάδια που της προκάλεσε ο ίδιος ο σύζυγος της και πατέρας των παιδιών τους.

Τη χτυπούσε αλύπητα μέσα στο μπάνιο με κλωτσιές, μπουνιές, ενώ χρησιμοποίησε και μαχαίρι όπως επίσης κι ένα σίδερο το οποίο της το πέταξε στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια την περιέλουσε με βενζίνη, ενώ την κακοποίησε και σεξουαλικά χρησιμοποιώντας το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο το είχε σπάσει λίγα λεπτά νωρίτερα.

Η γυναίκα δεν πίστευε ότι θα σωθεί. Νόμιζε ότι θα αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια του. Εκείνα τα λεπτά σκεφτόταν τα παιδιά της και έπαιρνε δύναμη.

Όταν ο εφιάλτης της τελείωσε, ο δράστης την μετέφερε στο νοσοκομείο ο ίδιος.

Δεν πήγε όμως στο νοσοκομείο του Άργους, αλλά της Τρίπολης, για να μη μάθει η τοπική κοινωνία τις φρικιαστικές πράξεις του, όπως καταγγέλει η γυναίκα.

Η μητέρα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σε προστατευμενο περιβάλλον έχοντας δίπλα της τα παιδιά και την οικογένειά της. Ζητά ο δράστης να σαπίσει στη φυλακή όπως λέει.

Ο κατηγορούμενος θα δώσει εξηγήσεις αύριο το πρωί στην ανακρίτρια Ναυπλίου, ενώ όπως ισχυρίζεται δεν της έριξε χλωρίνη, αλλά ...γάλα.

«Τσακωθήκαμε, ήρθαμε λίγο σε… Συγγνώμη λέω, συγγνώμη, βέβαια λέω συγγνώμη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου. Αυτή ισχυρίζεται χίλια δύο πράγματα. Εγώ είπα είναι έτσι αλλά την αγαπώ. Δεν ξέρω τι έχει πει, τι έχει κάνει. Να είναι καλά όπου και να είναι και να ακούει αυτό το τραγούδι: ”Άμα δεις τα παιδιά, να τους πεις ένα γεια”», ισχυρίσθηκε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο MEGA. «Εγώ γάλα έριξα. Αυτή λέει χλωρίνη. Έχω δώσει εντολή να κλειστεί το σπίτι με λουκέτα, να μην κάνει παρέμβαση κανένας. Υπάρχει κάποιο αποδεικτικό, επίσημο στοιχείο; Αίματος στο σίδερο;», είπε ο δράστης. «Εγώ έφυγα 3 εκείνο το βράδυ, τέσσερις, να πάω να λύσω έναν λογαριασμό τον οποίο δεν έλυσα ποτέ», πρόσθεσε.

Σχετικές ειδήσεις