ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Άργος: «Να σαπίσει στη φυλακή» ζητά η γυναίκα που μαρτύρησε στα χέρια του συζύγου της

Άργος: «Να σαπίσει στη φυλακή» ζητά η γυναίκα που μαρτύρησε στα χέρια του συζύγου της

Άργος: Ανατριχιάζουν οι περιγραφές της γυναίκας για τον εφιάλτη που ζούσε επί χρόνια στα χέρια του συζύγου της

Έναν απίστευτο εφιάλτη καταγγέλλει ότι βίωνε απο το 2018 η μητέρα απο το Άργος που δέχθηκε τα βάναυσα χτυπήματα του συζύγου της, την Παρασκευή.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που σήκωνε χέρι πάνω της, ήταν όμως η πρώτη φορά που το θύμα λίγο έλειψε να αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια του. Την οδήγησε στο μπάνιο, κλείδωσε την πόρτα και ξεκίνησε να τη χτυπά αλύπητα με μπουνιές και κλωτσιές. Χρησιμοποίησε όπως η ίδια ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς κι ένα μαχαίρι ενώ της πέταξε και το σίδερο στο πρόσωπο. Στη συνέχεια με μια μαξιλαροθήκη την οποία την είχε βουτήξει στη λεκάνη επιχείρησε να την πνίξει, ενώ έβγαλε και τη ζώνη του παντελονιού του και την έσφιγγε στο λαιμό.

«Ζω απο θαύμα. Δεν ξέρω πως άντεξα. Σκεφτόμουν τα παιδάκια μου. Μου έλεγε θα σε σκοτώσω» λέει η ίδια μιλώντας στο newsbomb.gr

Για όσα λεπτά εκείνος ξεσπούσε πάνω της η νεαρή μητέρα είχε στο μυαλό της μόνο τα ανήλικα παιδιά της και έπαιρνε δύναμη απο εκείνα για να κρατηθεί. Μόλις ο εφιάλτης της τελείωσε τότε εκείνος μαζί με ένα φιλικό του πρόσωπο τη μετέφεραν στο νοσοκομείο.

«Με πήγε στην Τρίπολη κι όχι στο Άργος. Όταν κατέβηκε απο το αμάξι πήγε και είπε σε μια γιατρό χτύπησα τη γυναίκα μου. Μέσα στο αμάξι μου έλεγε ότι το έκανα από αγάπη και ότι ήταν ένα μάθημα. Εγώ το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να φύγω μακριά του».

Η γυναίκα σώθηκε χάρη στα αντανακλαστικά μιας ψυχολόγου η οποία μόλις αντίκρισε την εικόνα μαζί με έναν ακόμη γιατρό «έπεσαν» πάνω της για να την περιθάλψουν.

Η αδερφή της μιλώντας στο Newsbomb .gr λέει: «Αυτή η ψυχολόγος της έσωσε τη ζωή, εκείνη πήρε την αστυνομία και έβγαλε και το χαρτί εισαγωγής για την αδερφή μου. Την ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου. Εκείνη με ειδοποίησε και κατέβηκα στο Άργος και πήρα το κοριτσάκι μου»

Η γυναίκα τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε προστατευμένο περιβάλλον μαζί με τα παιδιά της και προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της και να χτίσει μια ζωή από το μηδέν μακριά απο τον δράστη ο οποίος σε λίγες ώρες από τώρα θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας για να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του.

Ο συνήγορός του ισχυρίζεται πως ότι έγινε συνέβη εν βρασμώ ωστόσο όπως το ίδιο το θύμα αποκαλύπτει δεν ήταν η πρώτη φορά.

«Απο το 2018 με χτυπά. Πριν 2 εβδομάδες είχε επιχειρήσει να με ρίξει απο τον Ισθμό της Κορίνθου. Ήταν πολύ βίαιος ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες. Η συμπεριφορά του άρχισε να αλλάζει τραγικά μετά το χαμό της μητέρας του».

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με τους δικηγόρους του εμφανίζεται μετανιωμένος ενώ στους αστυνομικούς είπε πως: «Την αγαπάω, είμαι πατέρας δύο παιδιών, προσβλήθηκα και φέρθηκα λάθος. Ζητάω συγνώμη για όλα αυτά που έκανα...»

Σχετικές ειδήσεις