ΕΘΝΙΚΑ

Η Κατερίνα Παναγοπούλου στο Λευκό Οίκο

Η Κατερίνα Παναγοπούλου στο Λευκό Οίκο

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου της Αμερικής Barack Obama, παρευρέθηκε στο Λευκό Οίκο σε Δεξίωση που εδόθη για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

Ο Ελληνοαμερικανός πολιτικός ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος, Πρώην Γερουσιαστής και Πρόεδρος της Βουλής του Νιου Χάμσαιρ, Κρις Σπύρου, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του Αντιπροέδρου της Αμερικής JoeBiden, σύστησε την Κατερίνα Παναγοπούλουστον Αντιπρόεδρο JoeBiden, με τον οποίο πέραν από τις άφθονες φωτογραφίες που έβγαλαν, της έδωσε την ευκαιρία να ζητήσει την προσωπική του επιμέλεια για την βοήθεια που χρειάζεται η Ελλάδα μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου είχε επίσης, την τιμή να χαιρετήσει δια χειραψίας και τον Πρόεδρο Barack Obama και να τον ευχαριστήσει για τα καλά λόγια που είπε για την Ελλάδα στην ομιλία του. Η εμπειρία της πρώτης επίσκεψης, της Κατερίνας Παναγοπούλουστον Λευκό Οίκο έτυχε να γίνει σε μια φιλική ατμόσφαιρα γεμάτη καλή διάθεση και υποστήριξη για την πατρίδα μας.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Παναγοπούλου: Η συγκλονιστική ομιλία της για την κρίση