GOSSIP

Αλβέρτος και Σαρλίν: Ο βασιλικός γάμος που θα επισκιάσει την K. Middleton

Αλβέρτος και Σαρλίν: Ο βασιλικός γάμος που θα επισκιάσει την K. Middleton
Καλά νέα για αυτούς που θα ήθελαν λίγη ακόμα λάμψη από βασιλικό γάμο...

Καλά νέα για αυτούς που θα ήθελαν λίγη ακόμα λάμψη από βασιλικό γάμο.

Θα γίνει άλλος ένας αυτή την εβδομάδα.

Είναι το γεγονός που πολλοί πίστευαν ότι ποτέ δεν θα συνέβαινε: ο γάμος του Πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, του 53χρονου εργένη με ένα Πριγκιπάτο πολύ μικροσκοπικό, άλλα πλούσιο στην Cote D’ Azur, και της Σαρλίν Γουίτστοκ, μιας Νοτιοαφρικανής κολυμβήτριας.

Η οικογένεια των Γκριμάλντι κυβερνά το Μονακό για περισσότερα από 800 χρόνια και έχει πολλά χρόνια να προσφέρει αίγλη και παγκόσμιο ενδιαφέρον στους κατοίκους του μικρού, αλλά ονομαστού Πριγκιπάτου.

Για την ακρίβεια οι τελευταίες… δοξασμένες μέρες για το Μονακό ήταν όταν ολόκληρο Χόλυγουντ μετακόμισε στα μέρη των Μονεγάσκων μαζί με την τελευταία νύφη που μπήκε στον οίκο των Γκριμάλντι: την μητέρα του Πρίγκιπα Αλβέρτου, την γοητευτική και σικάτη Γκρέις Κέλι.

Το κρατίδιο του Μονακό μπορεί να είναι μικρό, αλλά όλοι είναι βέβαιοι ότι η τελετή του γάμου του Πρίγκιπα Αλβέρτου θα είναι εντυπωσιακή.

Άλλωστε το Μονακό, είναι ο αγαπημένος φορολογικός παράδεισος του «τζετ σετ», όπου ο πλούσιος κατά κανόνα επισκέπτης του βρίσκεται «φυλακισμένος» μέσα σε ανθρώπους με διακριτικό αλλά πανάκριβο γούστο.

Σαν τους ανθρώπους που θα είναι καλεσμένοι στο γάμο και θα φέρουν τη λάμψη το μικρό Πριγκιπάτο, κάνοντας την προσπάθεια της Βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας να στήσει ένα παραμυθένιο γάμο για τον Πρίγκιπα Ουίλλιαμ και την Κέιτ να φαίνεται σα… πανηγύρι του χωριού.

Όπως αναφέρει η Daily Mail οι πρώτοι καλεσμένοι έχουν ήδη ελλιμενίσει τα σκάφη τους και χτυπούν τις σαμπάνιες στα decks τους.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι το αεροδρόμιο της Νίκαιας είναι πλέον σχεδόν… πριβέ, δηλαδή κλειστό για τους απρόσκλητους. Ακόμα και οι ζάμπλουτοι που προσπαθούν να προσγειωθούν με τα ιδιωτικά τους τζετ, αυτή την περίοδο δεν είναι ευπρόσδεκτοι. Η προσγείωση επιτρέπεται μόνο σε όσους μπορούν να αποδείξουν ότι είναι προσκεκλημένοι στο γάμο.