GOSSIP

Ο Φ. Σεργουλόπουλος μιλά για το «Μaquillazoo»

Ο Φ. Σεργουλόπουλος μιλά για το «Μaquillazoo»
Έχετε το πρώτο σας σημαντικό ραντεβού στη δουλειά, το απόγευμα θέλετε να δείτε μία παράσταση που τόσο καιρό περιμένετε να ανέβει στο θέατρο και δεν προλάβατε να

Έχετε το πρώτο σας σημαντικό ραντεβού στη δουλειά, το απόγευμα θέλετε να δείτε μία παράσταση που τόσο καιρό περιμένετε να ανέβει στο θέατρο και δεν προλάβατε να κλείσετε ραντεβού για την απαραίτητη αναστήλωση της εμφάνισής σας.

Το φρύδι σας θυμίζει φουντωτό θάμνο και το πρόσωπό σας καταρρέει μαζί με τα μουτζουρωμένα από το eyeliner μάτια σας που δε μάθατε ποτέ πώς να χρησιμοποιείτε. Πανικός;

Όχι για σας, αφού το “maquillazoo”, το “παιδί” του Φώτη Σεργουλόπουλου όπως θα ήθελε να το λέει είναι εδώ και θα σας λύσει τα χέρια.

Με 35 ευρώ θα απολαύσετε ένα πλήρες μακιγιάζ προσώπου στο πι και φι, ενώ αν είστε οικονόμα και προνοητική, μπορείτε να περιμένετε μέχρι το “happy hour” μεταξύ Οκτώβρη και Νοέμβρη όπου θα μπορείτε νωρίς το πρωί με μόλις 12 ευρώ να μεταμορφώνεστε στην πρωταγωνίστρια της μέρας.

Εμείς τον συναντήσαμε από κοντά και τρίβαμε τα μάτια μας από το κουκλίστικο “Boudoir” που δημιούργησε με αγάπη και μεράκι για τη σύγχρονη γυναίκα.

Οι γυναίκες στην Αθήνα βάφονται;
Έρχονται γυναίκες που δεν έχουν ξαναβαφτεί αυτό για μένα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία. Το μαγαζί έγινε για να κάνει οικείο το μακιγιάζ σε μία γυναίκα.

Να μην αισθάνεται ότι είναι κάτι το σπουδαίο αλλά μέρος της καθημερινής της περιποίησης. Πολλές μάλιστα μπορούν να παρακολουθήσουν τα ειδικά μαθήματα που δείχνουν με λεπτομέρεια πώς μπορεί κανείς να βαφτεί και μερικά μυστικά tips.

Διαβάστε περισσότερα: www.queen.gr