GOSSIP

Λ. Γαβαλάς: «Πτώχευσα και πουλάω τα σπίτια και τα μαγαζιά μου»

Λ. Γαβαλάς: «Πτώχευσα και πουλάω τα σπίτια και τα μαγαζιά μου»
Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη! Ο σχεδιαστής απαντά χωρίς καμία αναστολή πώς η εταιρεία του έφθασε στο σημείο να πτωχεύσει....

Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη! Ο σχεδιαστής απαντά χωρίς καμία αναστολή πώς η εταιρεία του έφθασε στο σημείο να πτωχεύσει.

«Συμβαίνει παντού. Ούτε κι εγώ το περίμενα. Γι’ αυτό ακριβώς και είχα αποκτήσει αξιοπιστία στις συναλλαγές μου στην Ελλάδα. Αναφορικά με το λούσο όμως θέλω να πω πως δεν υφίσταται. Εγώ γελοιοποιώ τα πράγματα. Ακόμη και το λούσο. Και αυτό το έχει καταλάβει ο κόσμος.

Το να έχω δηλαδή ένα αγγλικό αυτοκίνητο, (γιατί συνεργαζόμουν με πέντε αγγλικές εταιρείες και ήθελα όταν έρχονταν εδώ οι εκπρόσωποί τους να τους μεταφέρω με ένα αγγλικό αυτοκίνητο), ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω. Έτσι όμως έμαθα και τον κόσμο να ντύνεται με αγγλικά ρούχα. Δεν πρέπει να μου ρίχνουν μομφή για το lifestyle μου, για μένα αυτό ήταν νορμάλ. Εξάλλου δεν είμαι ο άνθρωπος που πηγαίνει στα μπουζούκια και ξοδεύει εκατομμύρια σε λουλούδια, δεν έχω παίξει ποτέ στην ζωή μου τυχερά παιχνίδια, δεν σκέφτηκα ποτέ να ξοδέψω τα χρήματά μου σε βαρβιτουρικά και ουσίες που στοιχίζουν».

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr