ΓΥΝΑΙΚΑ

Nanobionic: Η H + K Strategies αναλαμβάνει τις δημόσιες σχέσεις της

Nanobionic: Η H + K Strategies αναλαμβάνει τις δημόσιες σχέσεις της

Η Η+Κ Strategies, η μεγαλύτερη εταιρία strategiccommunications& μέλος του WPPGroup,ανέλαβε με απευθείας ανάθεση από τη Nanobionic το πρόγραμμα δημοσίων σχέσεων της εταιρίας.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν συμβουλευτική επικοινωνίας (strategiccounseling),προγράμματα corporate communications & brandPR για τα Nanobionic Smartclothes, λειτουργία γραφείου τύπου, ολοκληρωμένα προγράμματα mediarelations σε online & offline media & influencers relations.

Η Nanobionic (www.nanobionic.com) αποτελεί ελληνική εταιρεία, η οποία προσφέρει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που βοηθάνε στη γενικότερη ευεξία, και απόδοση του ανθρώπινου οργανισμού συμβάλλοντας σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Η Nanobionic διακρίθηκε ως National Champion στα European BusinessAwards - έναν διαγωνισμό κύρους, ο οποίος υποστηρίζεται από ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου, ακαδημαϊκούς, ΜΜΕ και πολιτικούς εκπροσώπους από όλη την Ευρώπη. Η εταιρεία ξεχώρισε για την καινοτομία της και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην κατηγορία "UKTIAwardforInnovation".