ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός Πάσχα: Η ΕΜΥ προειδοποιεί για βροχές – Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Καιρός Πάσχα: Η ΕΜΥ προειδοποιεί για βροχές – Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Καιρός Πάσχα 2017: Βροχερό αναμένεται σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή (14/04) το σκηνικό του καιρού – Δείτε πού και πότε θα βρέξει, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Με βροχές αναμένεται να ταξιδέψουν σήμερα όσοι εγκαταλείψουν τα μεγάλα αστικά κέντρα για να γιορτάσουν τις ημέρες του Πάσχα. Βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 08 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος ο καιρός. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 05 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 ως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά, όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος ο καιρός. Παροδικές νεφώσεις στην Κρήτη με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για αύριο, Μεγάλο Σάββατο (15/04) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις σε Μακεδονία και Θράκη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και την Κρήτη και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια καθώς και στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών. Οι άνεμοι στα βόρεια μεταβλητοί ασθενείς. Στα υπόλοιπα δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και στα πελάγη μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σχετικές ειδήσεις