ΕΛΛΑΔΑ

Στη Σύρο ο Πακιστανός- Αποδοκιμασίες στο λιμάνι (video)

Στη Σύρο ο Πακιστανός- Αποδοκιμασίες στο λιμάνι (video)

Στη Σύρο έφτασε πριν από λίγη ώρα ο αδίστακτος 21χρονος Πακιστανός, ο οποίος ομολόγησε ότι ήταν ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού και της κακοποίησης της 15χρονης Μυρτώς σε βραχώδη περιοχή της παραλίας Χρυσής Ακτής Πάρου.

Ο δράστης, ο οποίος ήταν παράνομος μετανάστης έφτασε στις 20:30 με το High Speed 6, μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς του που κι αυτοί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και όλοι τους είχαν βρει καταφύγιο σε διαμέρισμα στη Νέα Χαλκηδόνα Αττικής στο οποίο και συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι εκεί βρίσκονταν τόσο ο νέος Γενικος Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, κ. Λυγιδάκης, όσο και ο επικεφαλής της ασφάλειας Σύρου κ. Δεληγιάννης. Υπό το φόβο μάλιστα μην δημιουργηθούν κάποια επεισόδια από οπαδούς της Χρυσής Αυγής (βρίσκονταν στο λιμάνι 20-25 άτομα) οι αστυνομικοί έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Κατά την άφιξή τους στο λιμάνι, επιβιβάστηκαν άμεσα σε περιπολικό της Ασφάλειας Σύρου, ενώ έξω από το πλοίο είχε συγκεντρωθεί κόσμος και τους αποδοκίμασε έντονα. Στο χώρο βρέθηκαν και μέλη της Χρυσής Αυγής. Το όχημα της Αστυνομίας έφυγε από την πύλη του λιμανιού που βρίσκεται στην πλευρά του ΚΤΕΛ για να απομακρυνθεί το συντομότερο δυνατό από το χώρο. Ο δράστης και οι ομοεθνείς του οδηγήθηκαν στο κτίριο της Αστυνομικής Δ/νσης Κυκλάδων και στη συνέχεια θα μεταβούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Βίασε την 15χρονη ενώ ήταν ετοιμοθάνατη

Ομολογία ΣΟΚ! «Τη χτύπαγα στα βράχια επειδή αντιστεκόταν»

Συνελήφθη ο Πακιστανός για την επίθεση στη 15χρονη

Βασικός ύποπτος 20χρονος για την επίθεση της 15χρονης στην Πάρο

Το θρίλερ με την 15χρονη στην Πάρο συνεχίζεται...