ΕΛΛΑΔΑ

Ένταλμα σύλληψης για τον Π. Κυριακίδη

Ένταλμα σύλληψης για τον Π. Κυριακίδη

Καταζητούμενος, μετά από ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση Λαυρεντιάδη, είναι πλέον και ο στενός συνεργάτης του επιχειρηματία Πέτρος Κυριακίδης, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί από την αστυνομία.

Η 2η Ειδική ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Πέτρου Κυριακίδη, γνωστού από τη δραστηριότητά του στον χώρο των ΜΜΕ, καθώς είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση των ζημιογόνων δανείων, τα οποία χορηγούσε η PROTON BANK σε εταιρίες συμφερόντων του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, που συνολικά ξεπερνούν τα 700 εκατομμύρια ευρώ.

Στο μεταξύ, μετά από εντάλματα της ανακρίτριας, συνελήφθησαν άλλοι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση, υψηλόβαθμα στελέχη της τράπεζας.

Υπενθυμίζεται ότι στην υπόθεση των επισφαλών δανείων της τράπεζας, πλην του Λ. Λαυρεντιάδη, κατηγορούνται 26 πρόσωπα και θεωρείται βέβαιο ότι η ανακρίτρια θα εκδώσει και άλλα εντάλματα για κατηγορούμενους που κρίνονται ύποπτοι φυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει εκδοθεί και νέο ένταλμα σύλληψης για γυναίκα, πρώην στέλεχος της Τράπεζας.

Σημειώνεται ότι μετά τη σύλληψή του, ο Λ. Λαυρεντιάδης δήλωσε αδιαθεσία, λόγω χρόνιου προβλήματος υγείας και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα στον εισαγγελέα ο Λαυρεντιάδης

Συνελήφθη ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης

Στο νοσοκομείο ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης