ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοί είναι οι Έφεδροι Καταδρομείς που θέλουν πραξικόπημα

Αυτοί είναι οι Έφεδροι Καταδρομείς που θέλουν πραξικόπημα

Σάλο προκαλεί το κείμενο που προέρχεται από την Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων η οποία αναφέρει ξεκάθαρα πως επιθυμεί την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης και την αναστολή του Μνημονίου και προειδοποιεί για πραξικόπημα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Οι Εφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων, έχουν δημιουργήσει δικό τους blog στο διαδίκτυο με τα αρχικά ΚΕΕΔ στο οποίο φιλοξενούν τις ακραίες απόψεις τους. Παρά την δημοσιότητα ωστόσο που έχει δοθεί τις τελευταίες ημέρες λόγω του κειμένου που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, η ανατροπή όλων των πολιτικών που στήριξαν το Μνημόνιο είναι πάγια θέση της ΚΕΕΔ.

Η εν λόγω οργάνωση, αν και τα κείμενα της παραπέμπουν σε εθνικιστική ιδεολογία, εντούτοις αρνείται πως έχει την παραμικρή σχέση με την Χρυσή Αυγή και μάλιστα διαψεύδει τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων εκπαιδεύουν μέλη της Χρυσής Αυγής, αν και είχαν απευθύνει κάλεσμα αλληλεγγύης προς τα μέλη της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών τα οποία είχαν εκφωνήσει το 2012 κατά τη διάρκεια παρέλασης ρατσιστικά συνθήματα.

Η λειτουργία της ΚΕΕΔ, θυμίζει καθαρά στρατιωτική μονάδα αν και είναι Εφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων, καθώς λειτουργεί με διαχωρισμό διοίκησης και επιτελείων στους οποίους έχουν τοποθετηθεί ως διοικητές συγκεκριμένοι πρώην πεζονάυτες.

Δείτε ποιοι διοικούν την εν λόγω οργάνωση σύμφωνα με το ιστολόγιο της:

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ:
Ταξίαρχος ε.α Τζιάκης Ιωάννης

ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ:
Συνταγματάρχης ε.α Ιωαννίδης Μιχαήλ

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ:
Αντισυνταγματάρχης ε.α Δημητρόπουλος Νικόλαος

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ:
Λοχίας (ΚΔ) Λιαμπός Κωνσταντίνος

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ:
Ανθυπολοχαγός (ΔΕΑ) Μαρόπουλος Μάριος

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΗΣ:
Καταδρομέας Πάλιουρας Δημήτριος
Πεζοναύτης Παπανάγνου Πέτρος

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ:
Καταδρομέας Θεοφιλόπουλος Παναγιώτης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ:
Πεζοναύτης Δρανδάκης Κωνσταντίνος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ:
Λοχίας (ΚΔ) Λυμπέρης Δημήτριος
ΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ:

Τα κείμενα τους, είναι ενδεικτικά τον σκοπών που έχουν για την Ελληνική Δημοκρατία και αναφέρουν ξεκάθαρα πως θέλουν την ανατροπή της:

«Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων επιθυμεί να κινητοποιήσει τον ελληνικό λαό, εναντίον των εχθρών του. Οι εχθροί του ελληνικού λαού είναι οι εκφραστές της πολιτικής οποιασδήποτε μορφής που άγει σε εθνική μειοδοσία, θανάτωση του μέλλοντος των Ελλήνων με οικονομικό και κατ'επέκταση φυσικό τρόπο. Εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και όχι ελληνικών, καταπάτηση του Συντάγματος, σφαγή των κοινωνικών δικαιωμάτων, νέκρωση της Χώρας»

Η {Κ.Ε.Ε.Δ.} Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων θέλει να ξεκινήσει μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ αντεπίθεση από πολίτες, όχι διαμαρτυρία. Στους προδότες δεν διαμαρτύρεσαι. Θέλει να ξεκινήσει μια αντεπίθεση και έχει σαν σκοπό να πάει μπροστά από την άλλοτε ελληνική βουλή και να μην φύγει από εκεί, αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα. Πολλοί λένε για διάφορες πιθανές αντιπαραθέσεις, όλα είναι πιθανά. Το θέμα είναι αν θέλουμε οι Έλληνες να δώσουμε αυτή τη μάχη, ή όχι. Όλα τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες. Εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και με την πιο αγαθή προαίρεση, απλώς αποτελούν δικαιολογίες μη συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης:

Εισαγγελική έρευνα για το διαδικτυακό κάλεσμα σε πραξικόπημα

Σύσκεψη για ανάρτηση εφέδρων που ζητούσαν παραίτηση της κυβέρνησης

«Συναγερμός» στη Δικαιοσύνη για διαδικτυακό κάλεσμα σε «πραξικόπημα»

Παπαδημούλης: Υποκατάστατο της Χ.Α. η κίνηση εφέδρων καταδρομέων