ΕΛΛΑΔΑ

Δεν είναι αυτός ο Μπεν - Αρνητικά τα αποτελέσματα του DNA

Δεν είναι αυτός ο Μπεν - Αρνητικά τα αποτελέσματα του DNA

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα του τεστ DNA για τον μικρό Μπεν...


Ο 21χρονος Ρουμάνος, ο οποίος εμφανιζόταν στο βίντεο που αποτέλεσε και την αφορμή για τη νέα έρευνα, δεν είναι τελικά ο Μπεν Νίνταμ, όπως έδειξε η εξέταση DNA.

Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, το γενετικό υλικό του νεαρού Ρουμάνου δεν ταυτίζεται με το γενετικό υλικό του Μπεν, ο οποίος εξαφανίστηκε τον Ιούλιο του 1991 και ενώ βρισκόταν στην Κω με συγγενείς του.

Όπως υποστηρίζουν, το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου που εξέτασε το δείγμα DNA ενημέρωσε την αστυνομία ότι ο 21χρονος Ρουμάνος, που εντοπίστηκε στη Λεμεσό και μοιάζει με το σκίτσο του Μπεν που είχε δώσει στη δημοσιότητα η Σκότλαντ Γιάρντ, δεν σχετίζεται με τον Μπεν.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός Ρουμάνος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και είχε καταθέσει ότι είναι το πρόσωπο που φαίνεται σε βίντεο και σε φωτογραφίες στην Εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

Ο νεαρός άνδρας έδωσε δείγμα DNA, δήλωσε πως είναι Ρουμάνος, γεννηθείς το 1992, και προσέθεσε πως βρίσκεται στην Κύπρο εδώ και λίγο καιρό προκειμένου να εργαστεί.

Από την Αγγλία είχε σταλεί το DNA του μικρού Μπεν, αλλά και το DNA της μητέρας του, Κέρι Νίνταμ.

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα τα 24α γενέθλια του «μικρού Μπεν»-Τι ζήτησε η οικογένεια

Παρουσιάστηκε και έδωσε DNA ο Ρουμάνος νεαρός που μοιάζει με τον Μπεν

Από τη Ρουμανία ο φερόμενος ως «μικρός Μπεν» – Κατέθεσε ο νεαρός

Μητέρα Μπεν: Θεωρώ ότι μπορεί να είναι εκείνος