ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα Μπεν: Θεωρώ ότι μπορεί να είναι εκείνος

Μητέρα Μπεν: Θεωρώ ότι μπορεί να είναι εκείνος

Η μητέρα του 24χρονου σήμερα αγοριού έχει δει το βίντεο καθώς και τις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την κυπριακή αστυνομία και θεωρεί πως ο νεαρός μοιάζει εκπληκτικά στον γιο της.

«Ναι τα έχω δει. Θεωρώ ότι μπορεί να είναι εκείνος, όμως, η Αστυνομία γνωρίζει καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι επιθυμούμε σαν οικογένεια και επιζητούμε τεστ dna, ούτως ώστε να εξακριβωθεί η ταυτότητα του ανθρώπου που διακρίνεται στο βίντεο».

Η γυναίκα που αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Τουρκία δεν σταμάτησε ποτέ να ελπίζει ότι ο γιος της θα βρεθεί. Όμως, οι ελπίδες της αναπτερώθηκαν όταν έμαθε ότι η Ιντερπόλ Ελλάδος έδωσε σήμα στις κυπριακές Αρχές να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό του Μπεν. «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κυπριακή Αστυνομία. Θεωρώ ότι κάνει εξαιρετική δουλειά. Βεβαίως και θέλω να έλθω στην Κύπρο και εφόσον μου ζητηθεί θα το κάνω, προκειμένου να βοηθήσω και εγώ στον εντοπισμό του».

Σε ό,τι αφορά το μήνυμα που δίνει στους ανθρώπους που εμφανίζονται ή θεωρητικά πάντοτε έχουν πάρει υπό την εποπτεία τους το παιδί της, αναφέρει στο 24h της Κύπρου: «Δεν πρόκειται να κινήσω καμιά διαδικασία και δεν πρόκειται να πάω σε κανένα δικαστήριο. Το μόνο που θέλω είναι να μου τον δώσουν πίσω. Δεν με αφορούν ούτε μηνύσεις, ούτε διαμάχες. Θέλω μόνο πίσω τον Μπεν. Έχει οικογένεια και πρέπει να ζήσει σε αυτήν».

Ο νεαρός ωστόσο στην κατάθεση στην κυπριακή αστυνομία φέρεται να δήλωσε πως είναι Ρουμάνος, 22 ετών, και στην Κύπρο βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό για δουλειά. Αμφότεροι οι γονείς του ζουν στη Ρουμανία ενώ για τα άτομα που εμφανίζονται στο επίμαχο βίντεο, υποστήριξε πως πρόκειται για θείους και θείες της συντρόφου του, η οποία επίσης κατάγεται από τη Ρουμανία.

Οι αστυνομικοί τού ζήτησαν να δώσει δείγμα DNA και εκείνος δέχθηκε. Οι έρευνες της κυπριακής αστυνομίας για την υπόθεση συνεχίζονται.

Διαβάστε επίσης:

Από τη Ρουμανία ο φερόμενος ως «μικρός Μπεν» – Κατέθεσε ο νεαρός