ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στον εισαγγελέα τώρα ο Πέτρος Κωστόπουλος

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στον εισαγγελέα τώρα ο Πέτρος Κωστόπουλος

Ενώπιον του εισαγγελέα στην Ευελπίδων οδηγείται ο Πέτρος Κωστόπουλος

Ο πρώην εκδότης και παρουσιαστής παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτη, στο τμήμα Περιουσιακών Στοιχείων, επειδή γνώριζε για σχετικό ένταλμα εις βάρος του, για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 408.437,50 ευρώ και συνελήφθη.

Εκεί παρέμεινει μέχρι και το μεσημέρι, ενώ πριν από λίγο οδηγήθηκε στην Ευελπίδων.

kosto mesa 2
1472378 10201396895299060 1126276136 n

Στην έναρξη της εκπομπή «Πρωινό mou» στο MEGA, ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν έδωσε το παρών, ενώ τη θέση του είχε πάρει ένα σκυλάκι, το οποίο απολάμβανε τα χάδια της Τζένης Μπαλατσινού.

Σε ερώτηση που της έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το πού βρίσκεται ο σύζυγός της και γιατί απουσιάζει από την εκπομπή, η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε: «Κάναμε ένα μαγικό χτες το βράδυ και τον κάναμε σκύλο. Και θα ξαναγίνει Πέτρος, παραμονή Πρωτοχρονιάς».

Η δικηγόρος του γνωστού παρουσιαστή, Ιωάννα Καλατζάκου σε δηλώσεις της ανέφερε: «Είναι ο μοναδικός Έλληνας που πλήρωσε τα χρέη του αξιοποιώντας την προσωπική περιουσία του. Έχει οφειλές προς το ΙΚΑ ύψους 190.000 ευρώ που είναι εισφορές προς το ΙΚΑ των εργαζομένων οι οποίοι δεν έχουν απολυθεί και δεν έχουν αποζημιωθεί, άρα οι εισφορές τρέχουν ακόμα. Και δουλεύει σκληρά αυτός και η σύζυγος του για να ζήσουν τα τρία ανήλικα παιδιά τους».

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο Πέτρος Κωστόπουλος