ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Αγρότες απέκλεισαν την Εγνατία

Σέρρες: Αγρότες απέκλεισαν την Εγνατία

Την Εγνατία Οδό Σερρών-Καβάλας, στο κόμβο των Κερδυλλίων, έκλεισαν και σήμερα το μεσημέρι, για περίπου μισή ώρα, οι Σερραίοι αγρότες, οι οποίοι και πραγματοποίησαν πεζή διαμαρτυρία.


Στην περιοχή, όπου βρίσκονται από την περασμένη Παρασκευή οι αγρότες με τα τρακτέρ τους παραταγμένα παραπλεύρως της Εγνατίας, υπάρχει και σήμερα μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Πολλοί από τους διερχόμενους οδηγούς περίμεναν υπομονετικά το πέρας της διαμαρτυρίας προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους, ενώ άλλοι ακολούθησαν εναλλακτικές διαδρομές.

Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετείχαν περισσότεροι από τριακόσιοι αγρότες, από διάφορες περιοχές του νομού, που στόχο έχουν να αφήσουν παραταγμένα τα τρακτέρ τους στον κόμβο των Κερδυλλίων, μέχρι εκπρόσωποί τους να συναντήσουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, κάτι που, σύμφωνα με τον Γραμματέα της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής των Αγροτών Γιάννη Παναγή, αναμένεται να συμβεί την Παρασκευή.

Στο μεταξύ, οι αγρότες των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού Σερρών αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο αυριανό παναγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα.