ΕΛΛΑΔΑ

«Μπλόκο» στα λαθραία τσιγάρα

«Μπλόκο» στα λαθραία τσιγάρα
Άκρως επιτυχημένη ήταν η οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών του τμήματος Βάρδας, οι οποίοι έφτασαν στη σύλληψη τριών αλβανών υπηκόων...

Άκρως επιτυχημένη ήταν η οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών του τμήματος Βάρδας, οι οποίοι έφτασαν στη σύλληψη τριών αλβανών υπηκόων.

Οι δράστες ξεκίνησαν από την Πάτρα με προορισμό την Ηλεία, προκειμένου να μεταφέρουν εκεί 2.950 λαθραία πακέτα τσιγάρων, ωστόσο οι άντρες του τμήματος Βάρδας τους έστησαν καρτέρι, καταφέρνοντας τελικά να τους συλλάβουν.

Ο ένας εκ των τριών μάλιστα, στην προσπάθειά του να μην κινήσει υποψίες, μετέφερε στο αμάξι του και τον 5χρονο γιό του. Όπως αναφέρει το iliatora.gr , οι δύο δράστες επέβαιναν σε άλλο αυτοκίνητο και όταν ο πατέρας του 5χρονου σταμάτησε στο μπλόκο των αστυνομικών, αυτοί προσπάθησαν να διαφύγουν.

Ακολούθησε καταδίωξη και μέσα στο πορτ παγκάζ τους βρέθηκαν τα πακέτα με τα τσιγάρα. Οι δράστες κατά την ανάκρισή τους, επεσήμαναν πως λειτουργούσαν για χάρη άλλου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας, ο οποίος αναζητείται, ενώ ο 5χρονος μεταφέρθηκε σε συγγενικό σπίτι.