ΕΛΛΑΔΑ

Μαζικά υπογράφουν για δικαστικές διεκδικήσεις κατά του ΟΑΕΕ

Μαζικά υπογράφουν για δικαστικές διεκδικήσεις κατά του ΟΑΕΕ

Με σύνθημα «Κανείς έμπορος, βιοτέχνης, ελεύθερος επαγγελματίας, επιχειρηματίας χωρίς γιατρούς και φάρμακα» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η συναυλία διαμαρτυρίας που οργάνωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου(ΟΕΒΕΝΗ) σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και το Επιμελητήριο Ηρακλείου με τη συμμετοχή γνωστών Κρητικών καλλιτεχνών όπως ο Βασίλης Σκουλάς, ο Μανόλης Ρασιδάκης, ο Στέφανος Μεσσαριτάκης και ο Νίκος Ηλιάκης.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας οι επιχειρηματίες που οφείλουν στον ΟΑΕΕ και που χρεώνονται με υπέρογκες εισφορές και πρόστιμα χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, εγγράφονταν στη λίστα (που είχε δημιουργηθεί στην σύσκεψη της Δευτέρας 5/5/2014) προκειμένου να προχωρήσουν σε δικαστικές διεκδικήσεις κατά του ΟΑΕΕ για τη θεώρηση των βιβλιαρίων τους.

Στη λίστα έχουν εγγραφεί 300 ανασφάλιστοι επιχειρηματίες ενώ όσοι/ όσες δεν έχουν εγγραφεί και επιθυμούν μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΟΕΒΕΝΗ(Βλαστών 10 & 1770- Παλ. Ιπποκράτειο τηλ 2810229060) και στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου (Καντανολέων & Μινωταύρου- Πάρκο Θεοτοκόπουλου τηλ 2810226150).

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης: Δημιουργούν σύλλογο ασφαλισμένων ανασφάλιστων ΟΑΕΕ στη Σητεία