ΕΛΛΑΔΑ

Αδερφός της Άννας Πολλάτου:Ήρθε να με σταυρώσει και την σταύρωσα εγώ

Αδερφός της Άννας Πολλάτου:Ήρθε να με σταυρώσει και την σταύρωσα εγώ

Πλήθος φίλων και συγγενών αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Δευτέρας την 31χρονη ολυμπιονίκη του ανσάμπλ Άννα Πολλάτου που έχασε τη ζωή της το Σάββατο σε τροχαίο δυστύχημα.

Η κηδεία της πρωταθλήτριας έγινε στην Μητρόπολη Αργοστολίου, στην Κεφαλονιά την ιδιαίτερη πατρίδα της όπου και κατευθυνόταν το Σάββατο όταν για αδιευκρίνιστους λόγους έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με άλλο όχημα στο εθνική οδό Πατρών Πύργου.

Απαρηγόρητος και ο αρραβωνιαστικός της με τον οποίο θα παντρεύονταν τον Σεπτέμβριο στην εκκλησία, που σήμερα την συνόδευσε για τελευταία φορά.

Τα αίτια του τροχαίου που προκάλεσαν τον θάνατό της παραμένουν άγνωστα, ενώ όπως παραδέχτηκε ο αδερφός της το ταξίδι αυτό το πραγματοποίησε «για να με ψηφίσει».

Ο Διονύσης, κατέβαινε υποψήφιος σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές. «Ήρθε να με σταυρώσει και την σταύρωσα εγώ», ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή (Μίλα).

«Η Άννα τα κατάφερε όλα μόνη της με την αξία της, ήταν τσαμπουκάς... Πάντα χαμογελούσε, πάντα από μωρό... Αγαπούσε τον καθένα. Όποιον και αν της έφερνε πισώπλατη μαχαιριά δεν έλεγε τίποτα», αναφέρει ακόμα και προσθέτει με τρεμάμενη φωνή «Μας έκανε πάντα περήφανους, μόνο περήφανους. Πάντα μόνο χαρές».

«Το όνειρό της ήταν να κάνει οικογένεια, αλλά δεν πρόλαβε. Ήταν εδώ με τον αρραβωνιαστικό της... στην εκκλησία που θα την κηδέψουμε», καταλήγει ο αδερφός της.

Διαβάστε επίσης: Άννα Πολλάτου: «Ραγίζουν καρδιές» τα συλλυπητήρια μηνύματα

Άννα Πολλάτου: «Ραγίζει καρδιές» το αντίο της Ολυμπιονίκη Άννα Βερούλη (photo)

Άννα Πολλάτου: Τι είπε στην τελευταία της συνέντευξη-Η αγάπη της για το νησί (vid)

Άννα Πολλάτου: Θρήνος στο facebook – Έτσι αποχαιρετούν την Ολυμπιονίκη

Άννα Πολλάτου: Αυτή ήταν η Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής (photos)

Νεκρή σε τροχαίο η πρωταθλήτρια Άννα Πολλάτου

Άννα Πολλάτου: Φωτογραφίες – σοκ από το τροχαίο που σκοτώθηκε η Ολυμπιονίκης

Άννα Πολλάτου: Θρήνος για τον θάνατο της 31χρονης Ολυμπιονίκη